• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ανταλλαγή πρακτικών συμβουλών

black mamba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
black mamba, το έχω ακούσει κι εγώ αυτό, αλλά και πάλι δεν κάνουν ζάρες απ'το τύλιγμα; Αυτό κάνει για όλα τα ρούχα; Θα το δοκιμάσω...
Εγώ πάντως αυτό κάνω κκαι διατηρούνται μια χαρά τα ρούχα. Τώρα αν κάτι είναι πολύ ευαίσθητο πιθανό να κάνει κάποιες ζάρες. Πάντως είναι πολύ-πολύ καλύτερα από το κλασικό δίπλωμα και πατίκωμα!

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
sapienza καλη ιδεα, αλλα προτιμω προφυλακτικα σοκολατα...χρησιμευουν και σε περιπτωση που χρειαστεις επειγοντως σοκολατα....!!!

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Λοιπόν, ήρθε η ώρα να σας δώσω τα φώτα μου ...
Παίρνω πάντα μαζί μου ζαχαρωτά εσώρουχα και προφυλακτικά τσιχλόφουσκα για παν ενδεχόμενο....
μπράβο σοφία!

ορίστε τιπ, για να ελαφρύνει η βαλίτσα επιστροφής, ώστε να χωρέσουν τα ψώνια... :haha::haha::haha::haha::haha:

manic

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bora-Bora
εγω παω και περνω μπουκαλακια αδεια απο το φαρμακειο και βαζω σαμπουαν,μαλακτικο,υγρα φακων κτλ σε συσκευασιες πολυ μικροτερες και ετσι γλυτωνω και το βαρος.
και οταν επιστρεφω δεν τα βαζω καν μεσα στη βαλιτσα.
μεγιστο λαθος το υγρο φακων δεν πρεπει να χρησιμοποιηται αμα βγει απο την προστατευμενη απο μικροβια κτλ συσκευασια
λυση: απο εκει που περνεις τους φακους και ζητα τα μικρα διαφημιστικα μπουκαλακια

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
καλά, αυτό το θρεντ βλέπω να εκτοξεύεται στο πάνθεον των "best of travelstories.."

πρακτικές συμβουλές για τη βαλίτσα.. μάλιστα!

κι εγώ παίρνω ταμπόν και όχι σερβιέτες, γιατί πιάνουν πιο λίγο χώρο!
Και κάνουν και για άλλες χρήσεις! Έχετε δει τον "Οργασμό της αγελάδας" της Μαλέα, που είχαν πει στη γιαγιά ότι είναι μοντέρνα χαρτομάντηλα για τη μύτη; :haha:

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
μπράβο σοφία!

ορίστε τιπ, για να ελαφρύνει η βαλίτσα επιστροφής, ώστε να χωρέσουν τα ψώνια... :haha::haha::haha::haha::haha:
Εννοείται chrikky...Και όσο για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις μου φροντίζω να έχω πάντα μαζί καπελάκι μ ενσωματομένο ανεμιστηράκι και στυλό που ανοίγει και γίνεται καλάμι ψαρέματος....Ποτέ δεν ξέρεις....
awww.geeky_gadgets.com_wp_content_uploads_2008_04_pen_fishing_rod.jpg

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
τελειο αυτο το στυλο καλαμι....το θελω!

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Όταν ταξιδεύουμε το χειμώνα, φοράμε τα πιο ογκώδη μας και με μεγαλύτερο βάρος ρούχα, βλ. τζιν και αθλητικά, για να εξοικονομήσουμε χώρο στη βαλίτσα. Αν έχουμε υπέρβαρο, παίρνουμε 1-2 βαριά πράγματα στο χέρι: πρόπερσι με τσακώνουν σε πτήση με υπέρβαρο, έβγαλα ένα μεγάλο βιβλίο που είχα αγοράσει στο ταξίδι και τη γλύτωσα. Άσχετο, αλλά και η κλάψα για τα λεξικά πιάνει μερικές φορές, όταν σπούδαζα κλάφτηκα ότι καθώς έκανα μαθήματα γλώσσας είχα μαζί μου λεξικά και άρα βάρος, μου το είχε πει μια φίλη που το είχε κάνει επίσης όταν επέστρεφε από σπουδές. Συγκινούνται που μαθαίνεις τη γλώσσα τους.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Εγώ παίρνω πάντα την τσάντα του sport billy μου μαζί. Χωράει τα πάντα.

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
δεν ξέρω τι λέτε, πάντως το θέμα είναι σοβαρό...:D

ο ανθρωπάκος εδώ το έχει αναγάγει σε επιστήμη...
για δείτε το site του Home β€Ž(Travel Ultra Compact 1 oz, 30 g, luggage possible)β€Ž

αφήστε που έχει πολλά τιπς για xtra αποθηκευτικους χώρους, σε περίπτωση που γεμίσει η βαλίτσα σας...:rolleyes:

asites.google.com_site_travelulcomp_Home_bra.JPG

*προσοχη μονο να μην ειναι πανω απο 100ml το μπουκαλακι

υπάρχει κι αυτός που κουβαλάει 1300 αντικείμενα πάνω του ELF - Mon , αλλά έχει θέμα να περάσει από τον έλεγχο των αεροδρομίων... :bleh:

XRISTOS71

Member
Λοιπόν, ήρθε η ώρα να σας δώσω τα φώτα μου ...
Παίρνω πάντα μαζί μου ζαχαρωτά εσώρουχα και προφυλακτικά τσιχλόφουσκα για παν ενδεχόμενο....

μόνο πρόσεχε sapienza τώρα λόγω ζέστης μήπως λιώσουν τα ζαχαρωτά και δέν έχεις τι να βάλεις :haha::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom