Ενα τετοιο site χρειαζομουνα!
συμφωνείς δηλαδή κια για το προφιτερόλ του Λευτέρη ότι είναι τέλειο ?λοιπον αυτο που εχω αναφερει και αλλου για ταξιδια σε φτωχα μερη ειναι το εξης...
παιρνω μαζι μου ρουχα που βαρεθηκα η δεν μου αρεσουν πια τα φοραω τελευταια φορα εκει και τα χαριζω..
φροντιζω να χω μαζι μου αρκετες σακουλες και ετσι οταν γυριζω βαζω μεσα μονο αυτα που εχω ψωνισει και συνηθως ειναι πολλα,,,
ετσι γλυτωνω το υπερβαρο και ξερω οτι τα ρουχα μου επιασαν τοπο...
τωρα καλο θα ηταν αν πατε σε τετοια μερη ε παρτε και τιποτα για τα παιδακια εκει
καμια καραμελα μολυβακια στυλους και αν εχετε και παιδικα ρουχα..υπαρχει τρομερη ελλειψη και θα τρελλαθουν απο τη χαρα τους ειδικα με τα παιχνιδια..
επισης φροντιζω να παρω μικρες συσκευασιες αλλα και να ξερω οτι εκει η ποσοτητα τους θα τελειωσει και θα τα πεταξω
επισης παιρνω για παντοφλες ,τις παντοφλες που χαριζουν στα χοτελ που ναι πολυ ελαφριες που εχω απο αλλα ταξιδια και στο τελος τις αφηνω εκει.
και φυσικα συμφωνω με οτι ειπαν τα κοριτσια πριν
Μπα...και να το πάρει αυτό ο Χρήστος, με την όρεξη θα μείνει. Η σύντροφός του πάντως θα χορτάσει...μην σου πω ότι θα πάθει overdose από ζάχαρη!Μην ανησυχείς Χρήστο ειναι δοκιμασμένα ....Αλλα εγώ θα σου πρότεινα ν αλλάξεις κι εσύ τα candy underwear που συνηθίζεις ν αγοράζεις( βλ.φώτο) με τη νέα καβαλίωτικη collection απο προφιτερόλ που μόλις κυκλοφώρησε!!!