• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ανταλλαγή πρακτικών συμβουλών

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
παιρνω 1 τσαντα χιαστι μεσαιου μεγεθους να ταιριαζει με ολα , να εχω ελευθερα χερια και να φοριεται παντου...απο τη πεζοπορια στο μπαρ....γιατι πραγματικα να κουβαλας πολλες τσαντες και σε κουραζει στις αλλαγες πραγματων και ειναι εξτρα βαρος! αφηνω καλλυντικα σπιτι, σπανια βαφομαι και παιρνω λιγα ρουχα που δε τσαλακωνονται ευκολα! ετσι μενει πολυς χωρος για σουβενιρ και ψωνια...!!!

taxidakia

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Άνδεις ξανά
Κι εγώ συνήθως παίρνω 1 τσάντα υφασμάτινη χιαστί μόνο ή μια μεγάλη κι ένα μικρό. Μερικές φορές όμως χρειάζεται να πάρεις και πιο καλό τσαντικό, π.χ. όταν πας για γάμο ή επίσημο τραπέζι, κλπ. (ναι, μου συμβαίνει)

Για το πιστολάκι, τα σπαστά ταξιδιωτικά έχουν πολύ μικρότερο όγκο απ'τα μεγάλα, αξίζει, εκτός αν κάποιος έχει πολλά και μακριά μαλλιά ή θα πάει κάπου που έχει πολύ κρύο, οπότε δεν αρκεί.

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
Κι εγώ συνήθως παίρνω 1 τσάντα υφασμάτινη χιαστί μόνο ή μια μεγάλη κι ένα μικρό. Μερικές φορές όμως χρειάζεται να πάρεις και πιο καλό τσαντικό, π.χ. όταν πας για γάμο ή επίσημο τραπέζι, κλπ. (ναι, μου συμβαίνει)

Για το πιστολάκι, τα σπαστά ταξιδιωτικά έχουν πολύ μικρότερο όγκο απ'τα μεγάλα, αξίζει, εκτός αν κάποιος έχει πολλά και μακριά μαλλιά
η περιπτωση μου....το μηκος μου χρειαζεται τεραστιες ποσοτητες μαλακτικης και τεραστιες πετσετες μαλλιων και μια ντουζινα λαστιχακια και βουρτσες και ενα σωρο βλακειες....στο τελευταιο ταξιδι αναγκαστικα να κοψω μια μεγαλη τουφα μαλλια γιατι μετα απο 20 μερες ανευ μαλακτικης,καλης βουρτσας και περιπλανησης σε βραχια, ποταμια , καταρρακτες, παραλιες ειχε γινει τζιβα.....:):):)

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Εγω ειχα διαβασει σε ενα αντιστοιχο αρθρο οτι αν ενα ρουχο δεν προκειτε να το χρησιμοποιησεις πανω απο 3 φορες καλυτερα μη το βαλεις στη βαλιτσα!
Δηλαδή εσώρουχα να μην πάρω καθόλου, ε? :)

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
καλο taver!!!! μη παρεις ουτε καλτσες...!!!

chrikky

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
Δηλαδή εσώρουχα να μην πάρω καθόλου, ε? :)
καλά, αυτό το θρεντ βλέπω να εκτοξεύεται στο πάνθεον των "best of travelstories.."

πρακτικές συμβουλές για τη βαλίτσα.. μάλιστα!

κι εγώ παίρνω ταμπόν και όχι σερβιέτες, γιατί πιάνουν πιο λίγο χώρο!

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
mfish..η τσαντα χιαστι ειναι το καλυτερο που μπορει να εχει καποιος στο ταξιδι του...
δεν μπορω να διανοηθώ ταξιδι με αλλου ειδους τσαντα...εχω βρει και μια μικρή χιαστι για το βραδυ...αν παμε καπου διαφορετικά και ειμαι οκ..
eva..σιγουρα το σακβουαγιαζ ειναι απαραιτητο... εγω εχω 2 τσαντες longchamp...ξερετε αυτες τις μεγαλες και βολευω εκει οτι χρειαστει..

mfish

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ολη η γη
εγω δε μπορω να κουβαλαω τπτ βαρυ...ολα τα ταξιδια απο 3 ως 20 μερες με το ιδιο 45αρι σακιδιο τα εχω κανει...η αδερφη μου παιρνει το ιδιο μονο για 5ημερα...και τωρα 5 βδομαδες με το ιδιο θα παω...και φροντιζω να χωρεσει και τα σουβενιρ και ψωνια...

sapienza

Member
Επόμενο Ταξίδι
Roma
Ταξίδι-Όνειρο
Costiera Amalfitana
α) Τι είδους πράγματα παίρνετε μαζί σας τα οποία χρησιμεύουν για πάνω από μία χρήσεις
Λοιπόν, ήρθε η ώρα να σας δώσω τα φώτα μου ...
Παίρνω πάντα μαζί μου ζαχαρωτά εσώρουχα και προφυλακτικά τσιχλόφουσκα για παν ενδεχόμενο....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom