kalspiros
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- remaining UK
- Ταξίδι-Όνειρο
- yeah, whatever...
Άντε και θέλω και κούρεμα, μου έχουν τσαλακώσει τη μούρη τα φαντάρια..
Ποντικαρά ακούρευτος είσαι; Πε και παι 257....
Φιλαράκια μου την Παρασκευή θα πίνω καφέ στη Θεσσαλονίκη.
Κι εγώ την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκομαι στο ανατολικό πόδι της
Χαλκιδικής...Θ' ανάβω και για σας κεράκια μείνετε ήσυχοι. Αν έχετε και τάματα ευχαρίστως να ετοιμάσω λίστα και να τα μεταφέρω!!!
Κυριακή πρωί 0945 (νωρίς για σένα ίσως) αναχωρώ από Ουρανούπολη για Καρυές για 3 βράδια, οπότε στην επιστροφή θα μπορέσουμε συνάντηση.Aντώνη πού θα είσαι?
Άμα είναι έτσι να πιούμε εμείς τον καφέ Χαλκιδική
Από την Κυριακή έως την Πέμπτη θα βρίσκομαι Ουρανούπολη!
οκ, θα περιμένω!Κυριακή πρωί 0945 (νωρίς για σένα ίσως) αναχωρώ από Ουρανούπολη για Καρυές για 3 βράδια, οπότε στην επιστροφή θα μπορέσουμε συνάντηση.
θα σου στείλω pm.
Αντώνη καλό ταξίδι να έχεις και καλά να περάσεις !!Φιλαράκια μου την Παρασκευή θα πίνω καφέ στη Θεσσαλονίκη.
Κι εγώ την επόμενη εβδομάδα θα βρίσκομαι στο ανατολικό πόδι της
Χαλκιδικής...Θ' ανάβω και για σας κεράκια μείνετε ήσυχοι. Αν έχετε και τάματα ευχαρίστως να ετοιμάσω λίστα και να τα μεταφέρω!!!
εγώ προχωρώ ....καλά μας ταξίδιαοκ, θα περιμένω!
Καλά να περάσεις εν τω μεταξύ!
Σκοτεινές δυνάμεις πήγαν να μας σαμποτάρουν την ρακοκατάνυξη μας με Σελινιώτικη μουρνορακί κάτω απ΄ το Λ. Πύργο. όμως, "τα καλά τα παλληκάρια ήξεραν κι άλλα μονοοπάτια". Έτσι το τάμα επετεύχθη.εγώ προχωρώ ....καλά μας ταξίδια
την άλλη Πέμπτη με τσικουδιά... στο Λευκό Πύργο
Μόνο? Μα καλά, γλυκό δεν είχε?:Φάβα παντρεμένη-ντολμαδάκια γιαλαντζί σπιτικά- πιπεριές Φλωρίνης γεμιστές- σαλάτα με ραντίσιο, αντίδια, μαρούλι,, απάκι Κρήτης και λαδολέμονο πορτοκάλι-Ντάκος Κρήτης-σαρδέλα φιλέτο σχάρας-Πααστουρμανλί-μανιτάρια πλευρώτους σχάρας-κολοκυθοανθοί γεμιστοί-γιουλμπασί-μελωμένα κοψίδια-χοιρινή τηγανιά με μανιτάρια-λιγκουίνι με σάλτσα πέστο και τσικουδιά Δράμας.