XRISTOS71
Member
ο καφές με πειράζει στο στομάχι ..... light κοκα κόλα και θα ειμαι οκ πάλιΤην επομενη φορα στο Polis θα πιεις καφε και οχι κοκα κολα!!
Μαζι με ενα φρεσκο(ελπιζουμε)μακαρον απο τον Παυλο!
ο καφές με πειράζει στο στομάχι ..... light κοκα κόλα και θα ειμαι οκ πάλιΤην επομενη φορα στο Polis θα πιεις καφε και οχι κοκα κολα!!
Μαζι με ενα φρεσκο(ελπιζουμε)μακαρον απο τον Παυλο!
άνοιξε και στο κέντρο??? πάνω που έλεγα ότι εμείς των δυτικών προαστίων έχουμε το συγκριτικό πλεονέκτημα μιας και όλα τα καταστήματα βρίσκονταν από Ίλιον ως Καμίνια.Eνας ακόμα παράδεισος για λάτρεις της pralinas υπάρχει εδω και οχι πολυ καιρό στην αθήνα σε διάφορα σημεια
και μάλιστα απο ελληνική 100% εταιρεία
Max Perry Chocolate
δοκιμάσαμε στο καταστημα της Φωκίονος Νεγρη στην Κυψέλη (εκει που συχναζε το ρεμαλι !!!!) cookies ,σοκολάτα φράουλα , και gelato σε φοβερες γευσεις !!!!
όσοι πιστοι σπευστε ........
ΥΓ. και με super τιμές !!!
...η αποκαθήλωση ενός μύθου...Ε, δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο! Μικρό, άβολο, διακόσμηση της "πλάκας" και οι τιμές του ζεματάνε! Βρε παιδιά ένα σταφιδοψωμάκι πήρα (κι αυτό αζύμωτο) και μου το χρέωσαν 5 ?. Βρε άντε τσούζ από κει! Ούτε ο ίσκιος μου να μην ξαναπεράσει! Πουλάνε μούρη παιδιάαααα! Ο Στεργίου στη γειτονιά μου είναι χίλιες φορές καλλίτερος σε ποιότητα και τιμές.
ε, τοτε κανε μας την χαρη και μεινε στον στεργιου..τι τον θες τον paul δηλαδη??αφου ειναι αβολος και η διακοσμηση ειναι της πλακας??Ε, δεν είναι και τίποτα το σπουδαίο! Μικρό, άβολο, διακόσμηση της "πλάκας" και οι τιμές του ζεματάνε! Βρε παιδιά ένα σταφιδοψωμάκι πήρα (κι αυτό αζύμωτο) και μου το χρέωσαν 5 ?. Βρε άντε τσούζ από κει! Ούτε ο ίσκιος μου να μην ξαναπεράσει! Πουλάνε μούρη παιδιάαααα! Ο Στεργίου στη γειτονιά μου είναι χίλιες φορές καλλίτερος σε ποιότητα και τιμές.
Δαιμόνιο μυαλό vagia το κατάλαβες οτι ειναι γευστικός πάτος !!!ε, τοτε κανε μας την χαρη και μεινε στον στεργιου..τι τον θες τον paul δηλαδη??αφου ειναι αβολος και η διακοσμηση ειναι της πλακας??
και φαντασου σκηνικο την vagia στην γαλλια, να θρηνει που εκει δεν εχουν στεργιου!!!Δαιμόνιο μυαλό vagia το κατάλαβες οτι ειναι γευστικός πάτος !!!
Ιωάννα μάλλον την πατησαμε που πήγαμε στο paul .
ακούς εκει άζυμο ψωμάκι !!! και 5 ευρώ
ενω στον Στεργίου με 5 ευρώ παιρνεις 1 κιλό τουλούμπες και δωρο το σιρόπι .
vagia : να τολμήσω να ρωτησω ποια ειναι η γνώμη σου και για το MAX PERRY η θα φαμε τίποτα μπινελίκια ????
να δημιουργήσουμε γκρουπ max perry loversτα max perry εμεις εδω στα δυτικα τα ξερουμε καιρο τωρα!!
ανοιξε πριν 2 μηνες περιπου ενα τεραστιο πολυ κοντα στο σπιτι μου και εχω ενθουσιαστει!