fotast
Member
Θα τσεκάρω το μέγεθος την άλλη εβδομάδα.Αν μιλάμε για το ίδιο μέγεθος,μάλλον τα εχουν ακριβά.μια και έγραψες για τα macaron 3,40 το κομματι ( το μεγάλο έτσι !!)
το ειδα σημερα
Θα τσεκάρω το μέγεθος την άλλη εβδομάδα.Αν μιλάμε για το ίδιο μέγεθος,μάλλον τα εχουν ακριβά.μια και έγραψες για τα macaron 3,40 το κομματι ( το μεγάλο έτσι !!)
το ειδα σημερα
Μήπως κάνουμε πάρα πολλή φασαρία για ένα κατάστημα στυλ "Γρηγόρης" ή "Everest" ... ? ΟΚ, θα το έχω υπόψη μου αν είμαι στην περιοχή και θέλω snack, αλλά έλεος, δε θα κάνω και ταξίδι για ένα καφέ στο χάρτινο και κρουασάν στο χέρι!
Τους έχω τιμήσει κανά-δυο φορές σε σταθμούς τρένων, αλλά μέχρις εκεί, ένας καλός φασόν φούρνος είναι!
Άσε τα μακαρόν εσύ, είσαι σε δίαιτα, δε το έμαθες?μια και έγραψες για τα macaron 3,40 το κομματι ( το μεγάλο έτσι !!)
το ειδα σημερα
Άσε τα μακαρόν εσύ, είσαι σε δίαιτα, δε το έμαθες?
Ε τί αλλο θα κοίταζες εσύ?Στα μεγάλα κατευθείαν το μάτι σου!!μια και έγραψες για τα macaron 3,40 το κομματι ( το μεγάλο έτσι !!)
το ειδα σημερα
Δυστυχώς δεν συμβαίνει μόνον στις αλυσίδες τροφίμων αλλά παντού.Πρόσφατο παράδειγμα σε αλυσίδα ρούχων κτλ Αγγλικής καταγωγής.Σε ενα ζευγάρι μπότες γυναικείες είχαν ξεχάσει το αυτοκόλλητο της Αγγλίας.Λίρες Αγγλίας 78 περίπου.Ελληνική τιμή γύρω στά 135 ΕΥΡΩ.Την ιδια τιμή σέ ΛΑ είχε καί το Αγγλικο site τους.Μάς βρήκαν λίγο κορόϊδα ή οχι?Αυτή η αλυσίδα θεωρείται καί "λαική¨καί όχι ακριβή.Ε αυτό είναι κλασικό. Με το που περνούν τα σύνορα μας οι τιμές των διεθνών αλυσίδων καφέ παχαίνουν λιγάκι. Θα φταίει ο ελληνικός ήλιος.
Macaron από τον Paul? ΟΚ, τρώγονται, αλλά μπροστά στα θεϊκά του Pierre Herme (προσοχή οι τιμές ξυρίζουν) ή έστω του Laduree....Μακαρόν μμμμμμμμμμμμ...... πόσο πολύ μου αρέσουν ...........