alkistismaria
Member
Γεια σας.Επειδή ήρθε η ώρα να μεταναστεύσω κι εγώ μήπως μπορεί να μου πει κάποιος αν ξέρει και έχει κάνει τη διαδρομή που θα μπορούσα να σταματήσω για διανυκτέρευση αφου το καράβι φτάνει 5 το απόγευμα Ανκόνα;Ευχαριστώ!
Τι να κάνεις στο Σάλτζμπουργκ? Είναι 400 και κάτι χιλιόμετρα παράκαμψη από τη διαδρομή σου. Ψάχνεις τον καλύτερο δρόμο, ή θες να κάνεις και τουρισμό?Τόσο πολύ θέλω για να βγώ αουτοστράντα;Ανκόνα θα είμαι 1 Γενάρη.Θα πετύχω κίνηση;Ξέρετε πόσες ώρες θέλω για Σάλτσμπουργκ γιατί έλεγα να κοιμηθώ Αυστρία ή είναι αδύνατον απο οδηγικής πλευράς και λόγω χειμώνα;
.bolzano ειναι 5 ωρες στουτγκαρδη μια χαρα -βολικο Booking.com: Ξενοδοχείο Der Eggentaler, Cardano, Ιταλία - 177 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!sezar επειδη μεταναστευουμε και στις 2 εχουμε ραντεβου για σπιτια που δεν ξερουμε τι ωρα θα ξεκινησουν γιατι τα κανονιζει η εταιρεια γι αυτο θελω να ειμαι οσο γινεται πιο κοντα γι αυτο κι αγχωνομαι.bolzano στουτγκαρδη ποσες ώρες ειναι;επειδή θα κουβαλαμε πραγματα μαζι μας υπαρχουν ξενοδοχεια με ιδιωτικο χωρο σταθμευσης η παρκινγκ κλειστα;συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά λέγαμε το ταξίδι βόρεια ιταλια νοτια αυστρια γερμανια να ηταν το γαμηλιο αλλα τελικα θα ειναι η υπολοιπη ζωη μας.
Αλλάξτε από τώρα τα ραντεβού. Δεν υπάρχει περίπτωση και να είσαστε business hours στη Στουγκάρδη, και να φτάσετε εκεί με ασφάλεια. Άσε που μπορεί να πέσετε σε άσχημες καιρικές συνθήκες και οι 9-10 ώρες οδήγησης να γίνουν 15-16.sezar επειδη μεταναστευουμε και στις 2 εχουμε ραντεβου για σπιτια που δεν ξερουμε τι ωρα θα ξεκινησουν γιατι τα κανονιζει η εταιρεια γι αυτο θελω να ειμαι οσο γινεται πιο κοντα γι αυτο κι αγχωνομαι.bolzano στουτγκαρδη ποσες ώρες ειναι;επειδή θα κουβαλαμε πραγματα μαζι μας υπαρχουν ξενοδοχεια με ιδιωτικο χωρο σταθμευσης η παρκινγκ κλειστα;συγνώμη αν σας ζαλίζω αλλά λέγαμε το ταξίδι βόρεια ιταλια νοτια αυστρια γερμανια να ηταν το γαμηλιο αλλα τελικα θα ειναι η υπολοιπη ζωη μας.