milaber22
Member
Το ίδιο. Προχωράει μόνο αν επιλέξω passport και βάλω τα νούμερα της ταυτότητας και όχι entity id. Επίσης αν επιλέξω στα promotion minima tarifa μειώνει το εισίτηριο.Νομιζω παει η Comes
http://www.tgcomes.es/index.asp
Τελικά η πρώτη εβδομάδα Ρόντα και ίσως στο πήγαινε κάποια στάση και μια ημερήσια.Έχω μείνει 2 νύχτες, 3 σχεδόν γεμάτες μέρες στη Ρόντα.....φτάνουν και περισεύουν (μια από τις μέρες χάσαμε για Pueblos Blancos, που είπα και άλλη φορά δεν ήταν στο ύψος των προσδοκιών μου..... ). Αυτά όπως και η απόφαση να πάμε προς το νότο (Vejer, Zahara, Bolonia, Τarifa) μας καθυστέρησαν και εξάντλησαν με αποτέλεσμα να μου μείνει το μεγαλύτερο αποτιμένο του ταξιδιού - η Κόρδοβα στην οποία ήταν να κάνουμε 2 διανυκτερεύσης και τελικά έγινε μια, αλλά με ένα απόγευμα μόνο και με αποτέλεσμα να μου κλείσουν στα μουτρα την Mezquita και να μη τη δω.
Κάνε καλό διάβασμα και αποφάσισε τι θέλεις το περισσότερο να δεις.
Η δεύτερη εβδομάδα, με πολύ πρωινό ξύπνημα, θα είναι Δευτέρα Κόρδοβα (άφιξη 09 το πρωί) και Τρίτη (άφιξη στις 10 το πρωί) με Πέμπτη (αναχώρηση 17.30).
Τώρα μένει προγραμματισμός για κατανομή χρόνου στις πόλεις. Σίγουρα θα περιλαμβάνει αρκετό περπάτημα και περιορισμένη επιλογή αξιοθεάτων.
Ελπίζω μόνο να μην βρέχει.
Last edited by a moderator: