finikass
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- εκτός από τη Γη???
ζηλεύωωωωωωωωωωωωω!!!! ερώτηξη: το δρομολόγιο της ραιαν για Όσλο είναι εποχιακό? ψάχνω να κλείσω για μάρτιο και δεν μου δίνει πτήσεις!
εγώ ρώτησα πότε πετάει για όσλο η ράιαν, όχι τι έχεις να μου ανακοινώσεις που θα μου σπάσει τα νεύρα :xmas_evil: ακούς εκεί γροιλανδία! και θα πας και Αιθιοπία βλέπω..:killme:..:xmas_lol::xmas_lol: βολεύει πάντως τον αύγουστο όντως..καθώς θα επιστρέφω από Γροιλανδία (βρήκα Copenhagen-Stavager στα 150 ευρό a/r).
Κιεγώ απάντησα τι σκέφτομαι μπάς και βρω ακόμη κανέναν τρελό νάρθει μαζί μου.εγώ ρώτησα πότε πετάει για όσλο η ράιαν, όχι τι έχεις να μου ανακοινώσεις που θα μου σπάσει τα νεύρα :xmas_evil: ακούς εκεί γροιλανδία! και θα πας και Αιθιοπία βλέπω..:killme:..:xmas_lol::xmas_lol: βολεύει πάντως τον αύγουστο όντως..
Οπότε κράτα επαφή και αν έχεις και καμιά ιδέα για τίποτα δρατηριότητες μοιράσου τες δίχως δισταγμό ,απτήν άλλη γραμμή κάπιοι είναι όλο αυτιά.:xmas_smile::xmas_smile::xmas_smile:...η παρέα που ποτέ δεν είχα και για μάρτη μόνη θα ανέβαινα πάνω...οπότε γιατί να μην το αφήσω για αύγουστο??