orestcrete
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Iceland
- Ταξίδι-Όνειρο
- New Zealand
συνταξιδιωτες απο Κρητη δεχεστε;;;
Αν κοβαλήσουν και καμιά ρακί .....συνταξιδιωτες απο Κρητη δεχεστε;;;
το 5λιτρο ειναι ηδη στις αποσκευες μου :xmas_smile::xmas_smile:Αν κοβαλήσουν και καμιά ρακί .....
Όοοοχι....το χειρότερό μου να κουβαλάω μεθυσμένους απο ρακί!! Φοιτητικά χρόνια μου θυμίζει και γεράματα μαζί, μια που τα φοιτητικά χρόνια ανήκουν πλέον στο παρελθόν.Αν κοβαλήσουν και καμιά ρακί .....
Τι ρακί θα την χρειαστούμε και για την περίπτωση που κάποιος/α χάσει το κουράγιο του και δεν πηδηξει (ξέρεις τι καλή πτώση κάνεις μεθυσμένος ; μόνο που την άλλη μέρα δεν θυμάσαι τίποτα βλέπε hang over).Όοοοχι....το χειρότερό μου να κουβαλάω μεθυσμένους απο ρακί!! Φοιτητικά χρόνια μου θυμίζει και γεράματα μαζί, μια που τα φοιτητικά χρόνια ανήκουν πλέον στο παρελθόν.
Απ'την άλλη, στα χιόνια χρειάζεται!!! :xmas_rolleyes:
Ποιός μπορεί να είναι τόσο τρελός ώστε να βρίσκεται εκεί πάνω και να μη πηδήξει;;;Τι ρακί θα την χρειαστούμε και για την περίπτωση που κάποιος/α χάσει το κουράγιο του και δεν πηδηξει (ξέρεις τι καλή πτώση κάνεις μεθυσμένος ; μόνο που την άλλη μέρα δεν θυμάσαι τίποτα βλέπε hang over).
Δεν ξέρεις καμιά φορά.πάντως πάνω Απο 4άτομα θα υπάρχουν δυσκολίες ξέχωρα που θα μοιάζει με σχολική εκδρομή.Επειδή όμως μπορεί να θεωρηθούμε οφ τόπικ καλύτερα να ανόιξω καινούργιο θέμα (θα βάλω το link στο επόμενο post).Ποιός μπορεί να είναι τόσο τρελός ώστε να βρίσκεται εκεί πάνω και να μη πηδήξει;;;
Καθαρή αυτοκτονία να μην το κάνει!!! :xmas_lol:
Συμφωνώ πως ήρθε η ώρα...Δεν ξέρεις καμιά φορά.πάντως πάνω Απο 4άτομα θα υπάρχουν δυσκολίες ξέχωρα που θα μοιάζει με σχολική εκδρομή.Επειδή όμως μπορεί να θεωρηθούμε οφ τόπικ καλύτερα να ανόιξω καινούργιο θέμα (θα βάλω το link στο επόμενο post).