Ανανέωση στα Μενού και τη Μπάρα

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Έγινε μία σημαντική αλλαγή στη λειτουργικότητα του site, η οποία περιλαμβάνει την αντικατάσταση της μπάρας στο κάτω μέρος του site με μια καινούρια, και την αντικατάσταση του κυρίως μενού επάνω με ένα άλλο, με τις ίδιες ακριβώς επιλογές.

Στόχος αυτής της ανανέωσης είναι η αντικατάσταση παλαιότερων κομματιών κώδικα που βάραιναν το site, με πιο καθαρές λύσεις που ελπίζουμε μαζί με άλλες ενέργειες που γίνονται αυτές τις μέρες να συμβάλουν στην αύξηση της ταχύτητας του TravelStories.

Αν βρείτε κάποιο bug παρακαλώ να το αναφέρετε εδώ. :)

piccolo_mondo

Member
Ω μεγεια μας!!!
(που πηγε το πρασινο κουμπακι "θεματα που παρακολουθειτε" ? ηταν το καλυτερο μου :()

Α, το ανακαλυψα!!

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ναι σόρυ ξέχασα να το πω αυτό μέσα στη φούρια μου. Τα εργαλεία για μέλη που υπήρχαν πριν πάνω στη μπάρα με εικονίδια, συγκεντρώθηκαν σε ένα μενού που λέγεται "Πίνακας Ελέγχου Μελών" στο δεξί τμήμα της μπάρας.

varioAthens

Member
Ναι σόρυ ξέχασα να το πω αυτό μέσα στη φούρια μου. Τα εργαλεία για μέλη που υπήρχαν πριν πάνω στη μπάρα με εικονίδια, συγκεντρώθηκαν σε ένα μενού που λέγεται "Πίνακας Ελέγχου Μελών" στο δεξί τμήμα της μπάρας.

Αυτό το Travelink γίνεται να μην βγαίνει πάνω στον Πίνακα Ελέγχου??? :roll:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Υποθέτω ότι αυτό έγινε συμπτωματικά σε κάποια σελίδα που ήσουν. Αυτο επειδή είναι flash banner "πέφτει" πάνω από το μενού όταν αυτό ανοίγει.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γίνεται τα συχνά χρησιμοποιούμενα να βγουν έξω, (αν είναι θέμα χώρου, κάποια που είναι τώρα στη μπάρα θα μπορούσαν να μπουν στη θέση τους στο μενού), ή είναι βαρύς δυναμικός κώδικας?

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Όχι δεν είναι θέμα κώδικα εκεί, ότι θέλουμε κάνουμε, απλά το έβαλα έτσι για δύο λόγους, πρώτον να έιναι πιο "καθαρή" η μπάρα, καθώς αν τα έβαζα με εικονίδια θα έπηζε πάλι, και δεύτερον γιατί έτσι που είναι συγκεντρωμένα στο μενού δίνουν τη δυνατότητα προσθήκης και άλλων χρήσιμων εργαλείων για μέλη.

το να αλλάξουν θέσεις από τα εικονίδια μέσα στον πίνακα ελέγχου δε γίνεται γιατί υποτίθεται ότι μέσα στο μενού του πίνακα ελέγχου έχουν μπει λειτουργίες που αφορούν μόνο μέλη. Ποια λες ότι είναι τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα από αυτά;

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
κατάρα πάρει κολάει η μπάρα στη μέση σε iOS.
Κατά τα άλλα ωραίο το νέο look...

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
αυτό το κουμπάκι που θέλω πάρα πολύ είναι αυτό που θα ανοίγει όλα τα αδιάβαστα μηνύματα σε νέα tabs με ένα click.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Όχι δεν είναι θέμα κώδικα εκεί, ότι θέλουμε κάνουμε, απλά το έβαλα έτσι για δύο λόγους, πρώτον να έιναι πιο "καθαρή" η μπάρα, καθώς αν τα έβαζα με εικονίδια θα έπηζε πάλι, και δεύτερον γιατί έτσι που είναι συγκεντρωμένα στο μενού δίνουν τη δυνατότητα προσθήκης και άλλων χρήσιμων εργαλείων για μέλη.

το να αλλάξουν θέσεις από τα εικονίδια μέσα στον πίνακα ελέγχου δε γίνεται γιατί υποτίθεται ότι μέσα στο μενού του πίνακα ελέγχου έχουν μπει λειτουργίες που αφορούν μόνο μέλη. Ποια λες ότι είναι τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα από αυτά;
Ε, υποθέτω στα:
- Θέματα που παρακολουθείτε
- Σελίδα μελών
- Τοίχος ενημέρωσης (by the way, αποφασίστε αν λέγεται "ενημέρωσης" όπως στη μπάρα ή "ενημερώσεων" όπως στο πάνω μέρος της σελίδας),
είναι χρήσιμο να είναι σε γρήγορη πρόσβαση (ακόμα κι αν είναι και στον πίνακα ελέγχου).

Αντίθετα, links όπως τα:
- Βραβεία Διαγωνισμών
- Προσφορά μελών
θα μπορούσαν να μετακινηθούν πιο "μέσα", καθώς δεν έχουν νόημα σε καθημερινή χρήση (τα δεδομένα τους δεν αλλάζουν παρά σπάνια).

Τα links προς την αρχική σελίδα και για τα προσωπικά μηνύματα υπάρχουν ήδη στο πάνω μέρος της σελίδας, δεν ξέρω αν είναι σκόπιμη η επανάληψη...

Τα Social Groups, Ημερολόγιο Ταξιδιωτικών γεγονότων είναι ήδη προσβάσιμα από τη σελίδα του Forum, ενώ τα Γίνετε μέλος, Πληροφορίες και Travelstories Tour κατά τη γνώμη μου έχουν νόημα να είναι "μπροστά μπροστά" μόνο για ειδικές κατηγορίες χρηστών (υπάρχουν ήδη και στις κανονικές σελίδες του forum).

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.804
Μέλη
39.535
Νεότερο μέλος
Vardou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom