paefstra
Member
Η εκδίκηση ημών των μικρο/λεπτοκαμωμένων. Δε γεμίζουμε και πολύ το μάτι, αλλά στα καθίσματα της ryan χωράμε άνετα .Για μενα που ειμαι 1.90 ηταν λιγο δυσκολο απο θεμα ανεσεις.
Η εκδίκηση ημών των μικρο/λεπτοκαμωμένων. Δε γεμίζουμε και πολύ το μάτι, αλλά στα καθίσματα της ryan χωράμε άνετα .Για μενα που ειμαι 1.90 ηταν λιγο δυσκολο απο θεμα ανεσεις.
tsolias μην τα κρατας μόνο για τον εαυτό σου,πές τα και σε εμάς.Eλα ομως που εμαθα πολλα γιατι στην επιστροφη καθομουν με μια κοπελα Ελληνιδα που ειναι αεροσυνοδος στην ryan και μου εμαθε πολλαααα πραγματακια και δεν θα την ξαναπαθω
Βασικά τι εννοείς την έπαθες?Eλα ομως που εμαθα πολλα γιατι στην επιστροφη καθομουν με μια κοπελα Ελληνιδα που ειναι αεροσυνοδος στην ryan και μου εμαθε πολλαααα πραγματακια και δεν θα την ξαναπαθω
Σήμερα έκανα webuy στην Πειραιώς για να κλείσω κάποια εισητηρια αλλά τελικά μου έβγαζε ότι κάτι κάνω λάθος.εκεί που λέει για τύπο κάρτας visa master κτλ MasterCard prepaid δεν πατάμε??Αν κάνεις την κράτηση με πιστωτική χρεώνεσαι 12? για το κάθε άτομο από την Ryanair.
Αν κάνεις την κράτηση με την webuy δεν χρεώνεσαι από την Ryanair αλλά για κάθε φόρτιση της κάρτας χρεώνεσαι 2? από την Πειραιώς.
Τώρα σχετικά με τις τιμές για βαλίτσες για συγκεκριμένες σαιζόν δεν ξέρω πόσο είναι οι τιμές ακριβώς. Προχώρα την κράτηση κανονικά μέχρι το σημείο που διαλέγεις την βαλίτσα που θέλεις να πάρεις μαζί σου και όταν πας να επιλέξεις βαλίτσα θα σου βγάλει τιμή και θα δεις.Κάνε το δοκιμαστικά.Ούτως η άλλως μέχρι να δόσεις τα στοιχεία της κάρτας σου στο τελικό σημείο της κράτησης δεν χρεώνεσαι.
Captcha πάλι στην ιστοσελίδα της Ryanair! Τα νεύρα μου....
tsolias1979 καποια απαντηση θα εχουμε?Eλα ομως που εμαθα πολλα γιατι στην επιστροφη καθομουν με μια κοπελα Ελληνιδα που ειναι αεροσυνοδος στην ryan και μου εμαθε πολλαααα πραγματακια και δεν θα την ξαναπαθω
Εμένα μια παλιά μου συμφοιτήτρια και φίλη δούλεψε προ τετραετίας στη ryan ως αεροσυνοδός για κάποιο διάστημα για να μαζέψει λεφτά για το phd της. Πέρυσι που ήμουν Γλασκώβη και τα λέγαμε την είχα ρωτήσει τι παίζει με τη ryan όσον αφορά την ασφάλεια και τα σχετικά, κι η κοπέλα ήταν κάθετη στο ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα. Συγκεκριμένα μου ανέφερε ότι η ryan κερδίζει πολλά χρήματα (πέρα από τα πρόστιμα των επιβατών) από το γεγονός ότι σταθμεύει για τον ελάχιστο δυνατό χρόνο στο κάθε αεροδρόμιο για να μην πληρώνει υψηλό νοίκι, ή από το ότι ανανεώνει συνέχεια το στόλο της (όπως είπε είναι φθηνότερο να αγοράζεις νέα αεροπλάνα από το να συντηρείς τα παλιότερα). Η ίδια όταν εργαζόταν εκεί δεν φοβόταν καθόλου και ακόμα χρησιμοποιεί την εταιρεία.Eλα ομως που εμαθα πολλα γιατι στην επιστροφη καθομουν με μια κοπελα Ελληνιδα που ειναι αεροσυνοδος στην ryan και μου εμαθε πολλαααα πραγματακια και δεν θα την ξαναπαθω
Ναι εφόσον έχεις βγάλει την webuy επιλέγεις MasterCard prepaid.Σήμερα έκανα webuy στην Πειραιώς για να κλείσω κάποια εισητηρια αλλά τελικά μου έβγαζε ότι κάτι κάνω λάθος.εκεί που λέει για τύπο κάρτας visa master κτλ MasterCard prepaid δεν πατάμε??
Με webuy προσπαθείς να κλείσεις εισητηρια?παιδια? μπορει καποιος να με βοηθησει σε κατι τελευταιο?πλης! εχω απογοητευτει . . .