battered_suitcase
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Χονγκ Κονγκ
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κόσμου
Μπράβο, αυτό θα σου πρότεινα κι εγώ, την ιστορία του μανελακίου που ήταν επίσης πρώτη φορά στη Ρώμη. Όσο για το άλλο, να ξέρεις πως όλοι αγχωνόμαστε όταν αναλαμβάνουμε τη συνολική διοργάνωση ενός ταξιδιού, όσα ταξίδια κι αν έχουμε στο ενεργητικό μας. Πάντα φοβάμαι ότι θα γίνει μια στραβή και θα αναγκάσω τους αθώους συνταξιδιώτες να κοιμηθούν στα παγκάκια Αλλά πάντα πάνε όλα καλά - ή και στραβή να γίνει, ελέγχονται. Να θυμάσαι να εκτυπώσεις τα πάντα μαζί σου (επιβεβαίωση κράτησης από το ξενοδοχείο, άλλα τυχόν εισιτήρια) για να μπορείς να αποδείξεις τη θέση σου αν σου πουν ότι δεν περάστηκε μια κράτηση. Και σε κάθε περίπτωση, στείλε εμαιλ στο ξενοδοχείο (άσχετα δλδ αν το κράτησες από booking κλπ) για να επιβεβαιώσεις ότι λάβαν την κράτηση, να τους πεις τι ώρα φτάνεις κλπ (εγώ εκτυπώνω πάντα και την απάντηση του ξενοδοχείου για αποδεικτικά στοιχεία )Battered suitcase αν δεν ήσασταν εσείς δεν θα πήγαινα πουθενά.Έχω διαβάσει τις ιστορίες και ταξιδιωτικό οδηγό και σκέφτομαι να βάλω ως βάση την ιστορία της manelaki που πήγε 6 μέρες και θα κάνω τις αλλαγές μου.
Σ'ευχαριστώ για την συμπαράσταση.
Καλά να περάσετε!! Οι ειδήμονες της Ρώμης αλλά και εμείς οι υπόλοιποι απλοί λάτρεις της είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε.