EIRHNH2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ???
- Ταξίδι-Όνειρο
- ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
το Settimio All’ Arancio απο τιμες τι λεει;
Φαντάζομαι ότι στο κέντρο θα είναι αρκετά ακριβά αν υπάρχουν, οπότε κάπου παραπέρα...που, στη Ρωμη?
Όχι απαραίτητα , απλά στο κέντρο θα φας με το τουριστομανιΦαντάζομαι ότι στο κέντρο θα είναι αρκετά ακριβά αν υπάρχουν, οπότε κάπου παραπέρα...
Συμπλήρωσα το μήνυμά μου γιατί κατάλαβα ότι δεν ήμουν πολύ ξεκάθαρη... μαγαζιά με ιταλικά προϊόντα για να φέρω δώρα σε φίλους όταν επιστρέψω ψάχνω.Όχι απαραίτητα , απλά στο κέντρο θα φας με το τουριστομανι
μπορείς να πας σε σουπερ μαρκετ για προιόντα που καλύπτουν το μέσο τουρίστα. πχ στο Τερμινι έχει ένα, ένα μεγάλο mall σε 20' από το Τέρμινι:.. μαγαζιά με ιταλικά προϊόντα για να φέρω δώρα σε φίλους όταν επιστρέψω ψάχνω.
Ευχαριστώ, με κάλυψες πλήρως με τις εναλλακτικές σου!μπορείς να πας σε σουπερ μαρκετ για προιόντα που καλύπτουν το μέσο τουρίστα. πχ στο Τερμινι έχει ένα, ένα μεγάλο mall σε 20' από το Τέρμινι:
Dove siamo
και για πιο ειδικά, υψηλότερης ποιότητας προιόντα, ενδεικτικά (με τη σειρά που τα γράφω όμως..):
castronigroup.it
Specialit Alimentari Italiane, F.lli Fabbi Salsamenteria
Gastronomia Volpetti | Roma | Specialit alimentari tradizionali | Deli shop | Rome | Traditional Italian food
Gastronomia Lara, specialit gastronomiche italiane a Roma - pasta fresca, carni, prodotti tipici regionali, formaggi, salumi, marmellate, negozio alimentari roma | Gastronomia Roma | Specialit alimentari | Prodotti tipici italiani | Prodotti freschi
Δεν το θεωρω και το πιο ρομαντικο,ενα εστιατοριο με πιτσες και μακαροναδες...(σορυ)...ψάχνω για ένα ρομαντικό εστιατόριο, σχετικά οικονομικό, με πίτσες, μακαρονάδες κτλ.
Ναι αν έχει μόνο αυτά δεν είναι και η καλύτερη επιλογή σίγουρα, αλλά θέλω να έχει και αυτά για να φάμε κάτι. Βλέπω στο internet κάποια που φαίνονται ωραία αλλά κοιτάζω το μενού τους και ή έχουν κυρίως θαλασσινά ή gourmet που δεν τα τιμάμε καθόλου..Δεν το θεωρω και το πιο ρομαντικο,ενα εστιατοριο με πιτσες και μακαροναδες...(σορυ)
Θα έπρεπε προφανώς να έχει πιτογυρα? Η τα ζυμαρικά δεν είναι ρομαντικά? Θα μου πεις μπροστά στα θεσσαλικα παιδάκια χάνουν παρασαγγας ,...(που σαι Jimp?)Δεν το θεωρω και το πιο ρομαντικο,ενα εστιατοριο με πιτσες και μακαροναδες...(σορυ)
Που είσαι βρε Samion; Εσύ ως γκουρού έχεις να προτείνεις κάτι με τα στοιχεία που έδωσα;Θα έπρεπε προφανώς να έχει πιτογυρα? Η τα ζυμαρικά δεν είναι ρομαντικά? Θα μου πεις μπροστά στα θεσσαλικα παιδάκια χάνουν παρασαγγας ,...(που σαι Jimp?)