• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ιταλία Ανακαλύπτοντας τις υπέροχες τρατορίες της Ρώμης

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
το Settimio All’ Arancio απο τιμες τι λεει;

themargav

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Φαντάζομαι ότι στο κέντρο θα είναι αρκετά ακριβά αν υπάρχουν, οπότε κάπου παραπέρα...
Πάντως εννοώ μαγαζιά με προϊόντα για να φέρω στην Ελλάδα ως δώρα σε φίλους, όχι τρατορίες κλπ.

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Φαντάζομαι ότι στο κέντρο θα είναι αρκετά ακριβά αν υπάρχουν, οπότε κάπου παραπέρα...
Όχι απαραίτητα , απλά στο κέντρο θα φας με το τουριστομανι

themargav

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Όχι απαραίτητα , απλά στο κέντρο θα φας με το τουριστομανι
Συμπλήρωσα το μήνυμά μου γιατί κατάλαβα ότι δεν ήμουν πολύ ξεκάθαρη... μαγαζιά με ιταλικά προϊόντα για να φέρω δώρα σε φίλους όταν επιστρέψω ψάχνω.

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
.. μαγαζιά με ιταλικά προϊόντα για να φέρω δώρα σε φίλους όταν επιστρέψω ψάχνω.
μπορείς να πας σε σουπερ μαρκετ για προιόντα που καλύπτουν το μέσο τουρίστα. πχ στο Τερμινι έχει ένα, ένα μεγάλο mall σε 20' από το Τέρμινι:
Dove siamo
και για πιο ειδικά, υψηλότερης ποιότητας προιόντα, ενδεικτικά (με τη σειρά που τα γράφω όμως..):
castronigroup.it
Specialit Alimentari Italiane, F.lli Fabbi Salsamenteria
Gastronomia Volpetti | Roma | Specialit alimentari tradizionali | Deli shop | Rome | Traditional Italian food
Gastronomia Lara, specialit gastronomiche italiane a Roma - pasta fresca, carni, prodotti tipici regionali, formaggi, salumi, marmellate, negozio alimentari roma | Gastronomia Roma | Specialit alimentari | Prodotti tipici italiani | Prodotti freschi

themargav

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
μπορείς να πας σε σουπερ μαρκετ για προιόντα που καλύπτουν το μέσο τουρίστα. πχ στο Τερμινι έχει ένα, ένα μεγάλο mall σε 20' από το Τέρμινι:
Dove siamo
και για πιο ειδικά, υψηλότερης ποιότητας προιόντα, ενδεικτικά (με τη σειρά που τα γράφω όμως..):
castronigroup.it
Specialit Alimentari Italiane, F.lli Fabbi Salsamenteria
Gastronomia Volpetti | Roma | Specialit alimentari tradizionali | Deli shop | Rome | Traditional Italian food
Gastronomia Lara, specialit gastronomiche italiane a Roma - pasta fresca, carni, prodotti tipici regionali, formaggi, salumi, marmellate, negozio alimentari roma | Gastronomia Roma | Specialit alimentari | Prodotti tipici italiani | Prodotti freschi
Ευχαριστώ, με κάλυψες πλήρως με τις εναλλακτικές σου!

mariaj

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bali
Παιδιά θέλω τη βοήθειά σας όποιος γνωρίζει. Τον επόμενο μήνα θα βρίσκομαι στη Ρώμη του Αγίου Βαλεντίνου και ψάχνω για ένα ρομαντικό εστιατόριο, σχετικά οικονομικό, με πίτσες, μακαρονάδες κτλ. Ακούω προτάσεις..

mariaj

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bali
Δεν το θεωρω και το πιο ρομαντικο,ενα εστιατοριο με πιτσες και μακαροναδες...:rolleyes-80:(σορυ)
Ναι αν έχει μόνο αυτά δεν είναι και η καλύτερη επιλογή σίγουρα, αλλά θέλω να έχει και αυτά για να φάμε κάτι. Βλέπω στο internet κάποια που φαίνονται ωραία αλλά κοιτάζω το μενού τους και ή έχουν κυρίως θαλασσινά ή gourmet που δεν τα τιμάμε καθόλου..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δεν το θεωρω και το πιο ρομαντικο,ενα εστιατοριο με πιτσες και μακαροναδες...:rolleyes-80:(σορυ)
Θα έπρεπε προφανώς να έχει πιτογυρα? Η τα ζυμαρικά δεν είναι ρομαντικά? Θα μου πεις μπροστά στα θεσσαλικα παιδάκια χάνουν παρασαγγας ,...(που σαι Jimp?)

Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Εγω παντως με ενα cacio e pepe θα έπεφτα άνετα ! Με τις βονγκολες δε, θα την παντρευόμουν
ImageUploadedByTapatalk1389707260.242382.jpg

• Like
Reactions: GTS

mariaj

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Bali
Θα έπρεπε προφανώς να έχει πιτογυρα? Η τα ζυμαρικά δεν είναι ρομαντικά? Θα μου πεις μπροστά στα θεσσαλικα παιδάκια χάνουν παρασαγγας ,...(που σαι Jimp?)
Που είσαι βρε Samion; Εσύ ως γκουρού έχεις να προτείνεις κάτι με τα στοιχεία που έδωσα;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom