GTS
Member
Για μένα Ινδία. Αν στη Γεωργία δε μπορείς να πας Σβανέτι, καλύτερα να το αφήσεις για άλλη φορά. Αν το Σβανέτι είναι προσβάσιμο, τότε ναι, και η Γεωργία είναι καλή επιλογή.
Ναι εχουν ακομα κ πιστευω μεχρι να μπουνε ευρωπαικη ενωση δε θα σταματησουν..δεν εχουν καμια σχεση με τις δικες μας προς θεου,ουτε ξυλο ειδα ουτε φασαριες απλα αλλαζουν τα δρομολογια γιατι κλεινουν δρομοι..προσωπικα δε μ αρεσε,οκ ειχε μερικα αξιοθεατα μεσα σε 1 μερα τα βλεπεις ολα...πολλες γειτονιες μοιαζαν με Τουρκια,ο κοσμος μεσα στα νευρα συνεχεια κ με καμια διαθεση να δουλεψει κανεις και 3 φορες μαλιστα πηγανε να μας φανε τα ρεστα απο μετρητα...ευτυχως κ οι περισσοτεροι ειχαν καρτα κ δεν ειχαμε το πονοκεφαλο να τους κυνηγαμε απο πισω να μας δινουν ρεστα...ισως η επαρχια να προσφερει περισσοτερα τι να πω...εμεις μονο Τιφλιδα μειναμεΕχουν ακόμα διαδηλώσεις? Εμεινες μόνο Τιφλίδα? Δεν σου άρεσε? Πες μας αν θέλεις 2 λόγια. Πάω το Μάρτιο..
Ισχύει!Υπεροχοι προορισμοι και οι 2… αν και ειμαι φαν της Πετρας και του Wadi Rum, ωστοσο θεωρω πολλες τις 2-3 εβδομαδες για Ιορδανια επομενως θα επελεγα Μαροκο.
Ναι, 2-3 βδομάδες είναι πολύ για Ιορδανία. Σε 1 βδομάδα τα έχει δεί όλα. Όποτε Μαρόκο, δεν έχει αρχαιολογικούς χώρους σαν της Ιορδανίας, αλλά σίγουρα ποιο ενδιαφέρον προορισμός.Καλησπέρα σε όλους!
Μεταξύ Μαρόκου και Ιορδανίας με την προυπόθεση οτι έχουμε 2-3 εβδομάδες ( φεβρουάριο - Μάρτιο) στην διάθεση μας, ποιον από τους δυο προορισμούς θα προτείνατε?
Μας αρέσουν τα off the beaten και ιστορικά μέρη και κυρίως σημεία που τα βλεπέις και σκέφτεσαι ''τι λες τωρα?', είμαστε νέοι (25-26) και θα μετακινούμαστε κυρίως με λεωφορεία - τρένα (ποιά χώρα είναι πιο οκ σε αυτόν τον τομέα?).
Ιαπωνία χωρίς δεύτερη σκέψη, τώρα που είναι και σχετικά οικονομικά σε σχέση με το παρελθόν, λόγω πτώσης του γιέν (πολιτισμικό σόκ, απίστευτο φαγητό και φοβερά αξιοθέατα). Αν θέλετε οικονομικο προορισμό, τότε Βιετναμ, και δεύτερο οι Φιλιππίνες. Για Βραζιλία δεν έχω άποψη αλλά σίγουρα θα είναι φοβερά.Καλησπέρα στο αγαπημένο μου forum.
Σχεδιάζω ταξίδι με τον άντρα μου Μάρτιο ή Απρίλιο και σκεφτόμαστε έναν από τους παρακάτω προορισμούς:
Βιετνάμ, Φιλιππινες, Ιαπωνία ή Βραζιλία (ξέρω ότι είναι διαφορετικές επιλογές αλλά είμαστε πολύ μπερδεμένοι)
Μας ενδιαφέρει να δούμε ένα διαφορετικό πολιτισμό, καλό φαγητό, αξιοθέατα δραστηριότητες και γιατί όχι και κάποια και παραλία (όχι απαραίτητο όμως) κτλ.
Ποιος προορισμός αξίζει για 1ος;
Ιαπωνία με τα χέρια κάτω. Ειναι αλλος πλανήτης σε ολα τα επίπεδα.Καλησπέρα στο αγαπημένο μου forum.
Σχεδιάζω ταξίδι με τον άντρα μου Μάρτιο ή Απρίλιο και σκεφτόμαστε έναν από τους παρακάτω προορισμούς:
Βιετνάμ, Φιλιππινες, Ιαπωνία ή Βραζιλία (ξέρω ότι είναι διαφορετικές επιλογές αλλά είμαστε πολύ μπερδεμένοι)
Μας ενδιαφέρει να δούμε ένα διαφορετικό πολιτισμό, καλό φαγητό, αξιοθέατα δραστηριότητες και γιατί όχι και κάποια και παραλία (όχι απαραίτητο όμως) κτλ.
Ποιος προορισμός αξίζει για 1ος;