• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Γενικά Αναζήτηση προορισμού.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
καλημερα, καλη χρονια! βλεπει κανεις κατι σε λογικες τιμες (οικογενεια 4 ατομων) για το διαστημα που δεν λειτουργουν σχολεια; Δηλαδη για πασχα ή καλοκαιρι που δεν εχουν υποχρεωσεις τα παδια; Οτι βλεπω π.χ. για Πασχα ειναι πανακριβο.... (οχι ρουμανια, βιεννη, βουδαπεστη, κωνσταντινουπολη). Απο αεροδρομια ψαχνω για Θεσσαλονικη, Κερκυρα, Αθηνα , δεν εχω προβλημα....

mourohavlos

Member
καλημερα, καλη χρονια! βλεπει κανεις κατι σε λογικες τιμες (οικογενεια 4 ατομων) για το διαστημα που δεν λειτουργουν σχολεια; Δηλαδη για πασχα ή καλοκαιρι που δεν εχουν υποχρεωσεις τα παδια; Οτι βλεπω π.χ. για Πασχα ειναι πανακριβο.... (οχι ρουμανια, βιεννη, βουδαπεστη, κωνσταντινουπολη). Απο αεροδρομια ψαχνω για Θεσσαλονικη, Κερκυρα, Αθηνα , δεν εχω προβλημα....
Για Πάσχα είναι ήδη αργά και ειδικά φέτος που πέφτει μαζί με των καθολικών.

paefstra

Member
Η μονη περιπτωση να βρεις κατι φθηνο ειναι αναχωρηση το σαββατοκυριακο του Λαζαρου η Βαιων. Θα βρεις και πιο λογικες τιμες στα ξενοδοχεια γιατι το Πασχα ειναι πανακριβα λογω καθολικου Πασχα.

paefstra

Member
Ναι... Αυτό βλέπω....
Γενικα για Πασχα κλεινω απο Αυγουστο, οταν συμπιπτει καθολικο Πασχα και τη διαμονη. Το αναφερω γιατι τα παιδια σου ειναι μικρα και αυτο το θεμα θα το εχεις για καμια 10ετια.

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Εκτός αν πας Πάσχα σε προορισμό τύπου Γερεβάν, Τιφλίδα. Είναι και τοπικά φθηνά. Αλλά οι ώρες των πτήσεων είναι δύσκολες για παιδιά.

paefstra

Member
Ναι... Αυτό βλέπω....
Μια καλη λυση αφου φτανετε μεχρι Θεσσαλονικη με αυτοκινητο ειναι να συνεχισετε λιγες ωρες ακομη για Βαλκανια και να αφησετε εκτος τις πτησεις. Πχ Μαυροβουνιο η Σερβια.

EIRHNH2

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
ο κόσμος ΟΛΟΣ!!!!
ωραια θα ηταν , αλλα δεν θελουμε οδικα... ειδικα γιορτινες μερες με τετοια κινηση... και απο βαλκανια μονο Κροατια θα ηθελα.... τα αλλα τα εχουμε παει....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.789
Μέλη
39.520
Νεότερο μέλος
Kaiser.de

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom