Ρώτα εδώ και δε θα βαρεθείς. Άμα λάχει σου χωράμε και 20 μπλουζάκια στη χειραποσκευή να ουμε, με διδαχτικό βίδεο.Παιδιά τελικά έκλεισα Βιέννη ξέρω μπορεί να βαρεθώ όπως λέτε,αλλά ελπίζω να δω κάτι ιδιαίτερο,αλλιώς δεν πειράζει, YOLO
Θα σας πω αν έχω κάμια απορία.Δεν είμαι τύπος των μουσείων τα έφαγα στην μάπα στην Γαλλία Πεζόδρομο, στενάκια,κάνα μαγαζάκι με καμία μπύρα αυτα θέλωΡώτα εδώ και δε θα βαρεθείς. Άμα λάχει σου χωράμε και 20 μπλουζάκια στη χειραποσκευή να ουμε, με διδαχτικό βίδεο.
Εγώ δε ξέρω από που προκύπτει ξαφνικά αυτό το θέμα περί βαρεμάρας, αλλά εντάξει, αυτά είναι γούστα. Προσωπικά όταν βρέθηκα στην πόλη ούτε βαρέθηκα, ούτε ξενέρωσα και μια χαρά βρήκα να βγω. Να περάσεις τέλεια.Παιδιά τελικά έκλεισα Βιέννη ξέρω μπορεί να βαρεθώ όπως λέτε,αλλά ελπίζω να δω κάτι ιδιαίτερο,αλλιώς δεν πειράζει, YOLO
Το αυτό κ δι' εμέ! Ούτε βαρέθηκα, ούτε ξενέρωσα! Πρωτεύουσα μεγάλης αυτοκρατοριας υπήρξε, αξιοθέατα έχει, γραφικότητα έχει, ζωή υπάρχει, να περάσετε υπέροχα!!!Εγώ δε ξέρω από που προκύπτει ξαφνικά αυτό το θέμα περί βαρεμάρας, αλλά εντάξει, αυτά είναι γούστα. Προσωπικά όταν βρέθηκα στην πόλη ούτε βαρέθηκα, ούτε ξενέρωσα και μια χαρά βρήκα να βγω. Να περάσεις τέλεια.
Αν κοιτατε τωρα για Πασχα παντου απαγορευτικα θα ναι!τωρα ετσι γενικα δε μπορει κανεις να σας προτεινει κατι πρεπει να δωσετε παραπανω πληροφοριες για το τι θελετε!Καλησπέρα στην παρέα. Τελικά δεν καταφέραμε με την σύζυγο να πάμε Χριστούγεννα διακοπές και μεταφέρθηκε το πλάνο για αρχές Πάσχα. Σκεφτόμασταν για Βαρκελώνη αλλά τα εισητηρια είναι απαγορευτικά.....Εχετε να προτείνετε κάποιο προορισμό για την περίοδο αυτή?
Μιλάμε για 4-5 μέρες δεν μας ενδιαφέρουν απαραίτητα μουσεία θα μας άρεσε και φύση να δούμε έτσι για διάφορα.
Εσείς σαν πιο έμπειροι θα μπορούσατε να βοηθήσετε?
Νομίζω είναι πολυ καλο το budget για 2 ατομα Ευρωπη 4 - 5 μερες! Και εγω τοσα θα υπολογιζα! Πολλες επιλογες νομιζω! Εξαρταται τα ενδιαφεροντα! Δειτε μια Κρακοβία ή ενα Βερολίνο ή ΡώμηΠαιδιά έχετε δίκιο αλλά έψαχνα από το black friday και δεν είδα κάποια φοβερή προσφορά. Budget είχα στο μυαλό μου 1500 εκεί γύρω.