Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Σήμερα το απόγευμα μπες να δεις για πού έχει αναχωρήσεις από το Ελ. Βενιζέλος, για να πάρεις ιδέες.
Είμαι περίεργος που θα κάτσει η μπίλια....Λοιπον, τελικα θα κλεισω σε 3ημερο, καποιο απο τα κλασικα 3ημερα του χειμωνα, να αξιζει τον κοπο. Ειτε για Πρωτοχρονια.
Οχι γιατι θες πληροφορια για καλο deal για τη συναδελφισσα που εχουμε ταυτοχρονες διακοπες ??Είμαι περίεργος που θα κάτσει η μπίλια....
Σσσσσ, έτσι για να σου κολλήσω...
Δε συγκρίνεται το πρόγραμμα πτήσεων του κατακαλόκαιρου με αυτό του χειμώνα. Απλά καμμία σχέση.Σήμερα το απόγευμα μπες να δεις για πού έχει αναχωρήσεις από το Ελ. Βενιζέλος, για να πάρεις ιδέες.
Πριν κλεισετε οτιδηποτε, τσεκαρετε τα ξενοδοχεια.Αν και δεν έχει βγάλει ανακοίνωση η διαφήμιση στο σαιτ οι τιμές εδώ και καμιά ώρα είναι εκπτωτικές στο site και βλέπω για Γενάρη τουλάχιστον που κοίταξα 50% σε πολλούς προορισμούς.
αυτό το έχουμε βιώσει στο πέτσι μας από πέρσι και ειδικά αυτό το καλοκαίρι. Αλλα τουλάχιστον αν βρεις φθηνό εισιτήριο κάτι κάνεις και στο ξενοδοχείο. Ασε και τι θα ζήσουμε ακόμα....Πριν κλεισετε οτιδηποτε, τσεκαρετε τα ξενοδοχεια.
Το 2024 το θεμα δεν ειναι *μονο* τα εισιτηρια. Τα ταξιδια δεν εχουν καμια σχεση με ο,τι ξεραμε ως τωρα.
Τι κατι? Ψηνομουν για φθινοπωρινο Μπιλμπαο, μεση τιμη δικλινου τα 150 ευρω.αυτό το έχουμε βιώσει στο πέτσι μας από πέρσι και ειδικά αυτό το καλοκαίρι. Αλλα τουλάχιστον αν βρεις φθηνό εισιτήριο κάτι κάνεις και στο ξενοδοχείο. Ασε και τι θα ζήσουμε ακόμα....
Για φθινόπωρο έχεις αργήσει, σκέψου Λουξεμβούργο έκλεισα τον Ιούνιο με κάτω από 100€ δωμάτιο και έχει πάει ήδη 130€ μέσα σε δύο μήνες και είμαστε ακόμα τρεις μήνες πίσω...Τι κατι? Ψηνομουν για φθινοπωρινο Μπιλμπαο, μεση τιμη δικλινου τα 150 ευρω.
Δεν υπαρχει αυτο...