μπρατισλαβα, ναι, αξιζει αν εχεις μερες, να πας για μια μονοημερη!
πας με τρενο, ειναι πολυ φθηνο το εισιτηριο και σαν πολη αξιζει σιγουρα μια επισκεψη!οπως εχω ξαναγραψει εγω ειδα στην μπρατισλαβα μια πολη "υπο κατασκευη"..γινοντουσταν παντου εργασιες!!βεβαια εχουν περασει 2 χρονια απο τοτε..
για τα ξενοδοχεια τωρα..αυτα που ειδες δεν τα προτεινει το σαιτ, αλλα τα μελη του..εγω δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω..την τελευταια φορα με φιλοξενησε φιλη στην εστια της και την προηγουμενη φορα ειχα παει με γκρουπ και δεν θυμαμαι ονομα ξενοδοχειου!
Οπως σου ξαναειπα και στο αλλο thread που ειχες ,πηγαινε στο Σαλτσμπουργκ .Πολυ ομορφο.
Για τα αεροπορικα σου πιστευω οτι ειναι καλα .
Για το ξενοδοχειο δεν ξερω συγκεκριμενα..διαβασε κριτικες γιαυτο στο trip advisor
Οσο για εισοδους σε μουσεια ..googlarise ο ονομα του μουσειου-αξιοθεατου και θα υπαρχει σιγουρα καποιο σχετικο site που θα εχει ινφο ,τιμες ,πως να πας εκει κλπ κλπ
οσο για σενα κλεοπατρα ευχαριστω που ασχοληθηκες πραγματικα, αλλα η αληθεια ειναι πως παλι δεν ειπαμε κατι ουσιαστικο, αυτα που διαβασα στο σαιτ και σε αναζητησεις που εκανα σε αλλες διευθυνσεις πανω κατω αυτα μου λετε. Οπως και να εχει ευχαριστω , θα ψαχτω λιγο παραπανω
Λοιπον τα off topic φαγωθηκανε! Λαζαρε αν θες κατι συγκεκριμενο ρωτα το και αν το ξερουμε απανταμε, ειναι απλο. Και οι προσωπικες επιθεσεις δεν επιτρεπονται στο φορουμ.