13 Ιουλίου 2011 #73 maltakias Member Μηνύματα 2.538 Likes 3.226 Επόμενο Ταξίδι Όπου λάχει Ταξίδι-Όνειρο Περού Πάντα με τακτ ο Taver,και κακοντυμένο και τουρίστα με αποκάλεσε.
13 Ιουλίου 2011 #74 taver Member Μηνύματα 12.611 Likes 29.891 Ταξίδι-Όνειρο Iles Kerguelen maltakias said: Πάντα με τακτ ο Taver,και κακοντυμένο και τουρίστα με αποκάλεσε. κλικ για όλη την παράθεση... Να το θέσω αλλιώς: Δεν έχω πάει ποτέ στη Βιέννη χωρίς το κουστούμι μου....
maltakias said: Πάντα με τακτ ο Taver,και κακοντυμένο και τουρίστα με αποκάλεσε. κλικ για όλη την παράθεση... Να το θέσω αλλιώς: Δεν έχω πάει ποτέ στη Βιέννη χωρίς το κουστούμι μου....
13 Ιουλίου 2011 #75 maltakias Member Μηνύματα 2.538 Likes 3.226 Επόμενο Ταξίδι Όπου λάχει Ταξίδι-Όνειρο Περού Δεν είμαστε και μία ηλικία. Αλλά όπως κι αν έχει δεν σκοπεύω καλοκαιριάτικα να κουβαλάω βαλιτσάρες κι έτσι προσπαθώ να βολιδοσκοπήσω την κατάσταση.
Δεν είμαστε και μία ηλικία. Αλλά όπως κι αν έχει δεν σκοπεύω καλοκαιριάτικα να κουβαλάω βαλιτσάρες κι έτσι προσπαθώ να βολιδοσκοπήσω την κατάσταση.
13 Ιουλίου 2011 #76 anny Member Μηνύματα 3.423 Likes 1.792 Επόμενο Ταξίδι Ιστρια Ταξίδι-Όνειρο γύρος του κόσμου Ενα καλοκαιρινό κλασσικό υφασμάτινο παντελονάκι και ένα μακρυμάνικο λινό πουκαμισάκι μια χαρά κάθεται σε όλες τις περιστάσεις. Γνώμη μου, μην τρελλαίνεσαι και μην κουβαλάς κουστούμια χωρίς λόγο.
Ενα καλοκαιρινό κλασσικό υφασμάτινο παντελονάκι και ένα μακρυμάνικο λινό πουκαμισάκι μια χαρά κάθεται σε όλες τις περιστάσεις. Γνώμη μου, μην τρελλαίνεσαι και μην κουβαλάς κουστούμια χωρίς λόγο.
13 Ιουλίου 2011 #77 taver Member Μηνύματα 12.611 Likes 29.891 Ταξίδι-Όνειρο Iles Kerguelen maltakias said: Δεν είμαστε και μία ηλικία. κλικ για όλη την παράθεση... Ρε ούστ....
13 Ιουλίου 2011 #78 Borealis Member Μηνύματα 3.817 Likes 7.707 Σε λίγο θα χρειαστούμε και μια μοδίστρα στο φόρουμ...