stavros-serres
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- βορεια ιταλια- ελβετια
- Ταξίδι-Όνειρο
- ιαπωνια
θέλω μία μικρή βοήθεια γιατί είμαι λιγάκι προβληματισμένος. έκλεισα 4 εισητήρια με blue air από σαλόνικα για λονδίνο για το τριήμερο της καθαράς Δευτέρας ( (με τέτοια προσφορά από Θεσσαλονίκη θα μου πεις και ποιός δεν έκλεισε). H blue air πετάει προς αεροδρόμιο stansed. είναι η πρώτη φορά που προσγειώνομαι stansed και είδα μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου ότι υπάρχει γρήγορο κέντρο για το λονδίνο (stansed express), που κάνει περίπου 45 λεπτά. Το τρένο φθάνει κοντά στο City, μέχρι Liverpool Street Station. Τί με συμβουλεύετε να βρω κάποιο ξενοδοχείο κοντά στην Λίβερπουλ Στρεετ και στο Σίτυ ή να συνεχίσω με το μετρό και να βρώ στο Kέσιγκτον, Γουέστ Έντ ή κάπου κοντά στην όκσφορντ στρίτ? Την προηγούμενη φορά είχα μείνει στο City Inn Westminster, πολύ καλό αλλά τώρα μου πέφτει λίγο μακριά. έχει να μου προτείνει κάποιος κανένα καλό τεσσάρι που να ΄χει μείνει ευχαριστημένος? Ένας φίλος συνταξιδιώτης έκλεισε πριν κανένα 20ήμερο στο London Bridge, μου καλοάρεσε αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει γραμμή μετρό που να το συνδέει με λίβερπουλ στρίτ. έχει να προτείνει κανείς κάτι άλλο? Έχω ψάξει σε αρκετές ιστοσελίδες και έχω ήδη επιλέξει 4-5 που με ενδιαφέρουν. Κάθε πρόταση καλοδεχούμενη. Και κάτι τελευταίο. Θα πάω το τρριήμερο 12-15 Φλεβάρη, γνωρίζει κανείς εάν με early booking πετύχω καλύτερη τιμή ή είναι νωρίς και να μην κλείσω ακόμη αλλά να περιμένω για προσφορές? Συγγνώμη αν σας έπρηξα.....Ευχαριστώ..................