• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ Αναζήτηση εισιτηρίων για Η.Π.Α.

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
....το κατάλαβα αλλά το παρέθεσα για να δει ότι ρωτάει και δεύτερος την τιμή !

pagwtokoutalo

Member
Καλησπέρα!! Ψάχνω οικονομική πτήση για Νεα Υορκη τον Μάιο του 2025.. είναι πολύ νωρίς λέτε? Επίσης, εκτός από skyscanner που να κοιτάξω? Έχω μπερδευτεί..

fotast

Member

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Καλησπέρα!! Ψάχνω οικονομική πτήση για Νεα Υορκη τον Μάιο του 2025.. είναι πολύ νωρίς λέτε? Επίσης, εκτός από skyscanner που να κοιτάξω? Έχω μπερδευτεί..
Νωρίς είναι...Βλέποντας τις τάσεις τόσα χρόνια θα το άφηνα για Νοέμβρη -Δεκεμβρη περίπου...

Panzo

Member
Καλησπερα, σκεφτομαστε για Νεα Υορκη την Μεγαλη βδομαδα 14-22/4, βλεποτας το Trend των τιμων αυτη την περιοδο ειναι αρκετα ψηλα εκτος τις Turkish που εχει νορμαλ τιμη. Απο την εμπειρια σας ειναι καλη περιοδος να τα κλεισω τωρα η να περιμενω να δω και Γεναρη?

Last edited:

tatooine

Member
Καλησπερα, σκεφτομαστε για Νεα Υορκη την Μεγαλη βδομαδα 14-22/4, βλεποτας το Trend των τιμων αυτη την περιοδο ειναι αρκετα ψηλα εκτος τις Turkish που εχει νορμαλ τιμη. Απο την εμπειρια σας ειναι καλη περιοδος να τα κλεισω τωρα η να περιμενω να δω και Γεναρη?
Είναι μεγάλη βδομάδα για όλους φέτος με ότι αυτό συνεπάγεται. Κανένας δεν μπορεί να σε συμβουλέψει τι πρέπει να κάνεις. Συνήθως όμως όσο πιο πολύ πλησιάζουμε στις ημερομηνίες αναχώρησης τόσο αυξάνονται οι ναύλοι.

Panzo

Member
Είναι μεγάλη βδομάδα για όλους φέτος με ότι αυτό συνεπάγεται. Κανένας δεν μπορεί να σε συμβουλέψει τι πρέπει να κάνεις. Συνήθως όμως όσο πιο πολύ πλησιάζουμε στις ημερομηνίες αναχώρησης τόσο αυξάνονται οι ναύλοι.
Εχεις δικιο ολα μια γρηγορη αποφαση ειναι :p κλειστηκε και αυτο το ταξιδι.. παμε στο planing τωρα παω για μελετη σε αλλα threads για να αρχισω εκει ερωτησεις!!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
ποδηλατάδα στο μανχάταν-πολυ ωραία εμπειρία
κρουαζιερα στο νοτιο μανχαταν το ηλιοβασιλεμα- το ξανακανα για πλακα
ζωολογικος στο μπρονξ- δεν αξιζε
empire state building- αν εχει τοσο κοσμο οσο πετυχα εγω δεν αξιζει την ταλαιπωρια εχει πολύ καλύτερα σημεια με πολυ μεγαλυτερα παραθυρα (observatory)
όλα τα μουσεια μου αρεσαν αξιζουν
παιχνιδι nba αν σου αρεσει το μπασκετ ειναι εμπειρια- πλευ οφ τον απριλιο
ενυδρειο στο νοτιο μπρουκλυν- δεν αξιζει μια
βολτα στο coney island - μια χαρα
μεγαλη βολτα με ελικοπτερο 30' -αξεχαστη εμπειρία

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.730
Μέλη
39.471