fitziano
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Αθήνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νέα Ζηλανδία
όντως συμβαίνει αρκετές φορές αυτό.
Μα εγ'ω δεν έβαλα θέμα σχετικά με τη γλώσσα. Ίσα ίσα που συμφωνώ απόλυτα με την υποχρέωση των ελληνικών. Απλά από χθες που το σάϊτ ήταν εκτός και έγραφε οτι θα επανέλθει αναβαθμισμένο σήμερα, δεν φαινόταν πουθενά οτι επρόκειτο για πρόβλημα. Όταν λοιπόν ανοίγει ξανά και με δεδομένο ότι όπως περιμένουμε όλοι σύμφωνα με το μήνυμα που υπήρχε από χθες είναι αναβαθμισμένο και αυτό που εγώ βλέπω είναι το πρόβλημα με τα αγγλικά τι θα έπρεπε να σκεφτώ; Χαίρομαι πραγματικά που το πρόβλημα είναι προσωρινό και εύχομαι σύντομα να λυθεί.Αγαπητέ Δήμο,
Το φόρουμ είχε ένα σοβαρό πρόβλημα, για το οποίο ξενύχτησα όλο το βράδυ. Μετά χιλίων βασάνων το φόρουμ επανήλθε σήμερα σε κατάσταση λειτουργίας.
Σαφέστατα και το θέμα των αγγλικών στα μενού είναι προσωρινό, καθώς από εκεί πήγαζε το πρόβλημα απ'ότι φαίνεται.
Όσον αφορά τα υπόλοιπα που γράφεις, δε νομίζω να έχω δώσει δικαιώματα όσον αφορά το θέμα των ελληνικών στο παρελθόν, το ακριβώς αντίθετο θα έλεγα. Εγώ και ο Νίκος έχουμε ρίξει πολλά ξενύχτια για να βλέπετε εσείς τα πάντα στο φόρουμ στα ελληνικά. Τα μενού θα επανέλθουν στην ελληνική γλώσσα αμέσως μόλις αποκατασταθεί το πρόβλημα. Ούτε υπάρχει ούτε και θα υπάρξει ποτέ θέμα άλλης γλώσσας από τα ελληνικά στα μενού αλλά ούτε και στα θέματα του σάιτ.
Ελπίζω να είμαι σαφής.
Εμενα παλι μου ανοιγει!Δεν ανοίγει η travelpedia.
Μου βγάζει το παρακάτω μνμ.
Δεν υπάρχει ο(η): Forum. Αν έχετε ακολουθήσει ένα έγκυρο link, παρακαλώ ενημερώστε τον administrator
Εγώ πάντως μπορώ να δω μόνο τα αδιάβαστα μηνύματα που έχω. Δε μπορώ να μπω σε καμιά άλλη κατηγορία (νέα μέλη, γενικά περί ταξιδιών, ταξιδιωτικά επίκαιρα...). Σε όλα αυτά μου βγάζει το μήνυμα που λέει ο amsterdam.Σε εσάς που δε μπαίνει στην travelpedia, στα υπόλοιπα φόρουμ μπαίνετε κανονικά; αν κάνετε κλικ ας πούμε δηλαδή στο "νέα μέλη" το βλέπετε;