Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Σωστός, έτοιμα και τα prefixes
Αν κατάλαβα καλά και προφανώς αυτό εννοούν τα παιδιά, δεν έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις.Είστε σίγουροι ότι έχετε κάνει όλες τις ρυθμίσεις; Εγώ δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις. Υπάρχει κάποιος που μπορεί να μου δώσει ένα συγκεκριμένο παράδειγμα μήπως το ψάξω πιο αναλυτικά;
Άρα δεν είναι θέμα ρυθμίσεων. Πιθανόν να μην έχω μπει σε κάποια θέματα παρόλο που είχα λάβει ειδοποίηση, οπότε και για αυτό δεν μου έρχονται οι νέες. Η αλήθεια είναι δεν το γνώριζα αυτό.Ο χρονικός περιορισμός είναι 15 μέρες - αυτό όμως υπήρχε και πριν την αναβάθμιση, δεν έχει αλλάξει. Θα μπορούσα να το αυξήσω στις 30 μέρες αλλά δεν είμαι βέβαιος ότι είναι αυτός ο λόγος που δεν παίρνουν κάποιοι ειδοποιήσεις.
Νομίζω έχει ξαναγραφεί αλλά θα το επαναλάβω: ο τρόπος που δουλεύουν οι ειδοποιήσεις είναι ότι αν σε ένα θέμα που έχεις γράψει (ή που παρακολουθείς με κάποιο τρόπο τέλος πάντων) υπάρξει νέο μήνυμα, τότε παίρνεις ειδοποίηση γι'αυτό. Αν ΔΕ μπεις στο θέμα αυτό όμως, τότε δε παίρνεις άλλες ειδοποιήσεις ακόμα και αν υπάρχουν έξτρα μηνύματα μετά από αυτό. Θα αρχίσεις να παίρνεις ειδοποιήσεις όταν μπεις στο θέμα.
Δεν έχει αλλάξει αυτό, το ίδιο ίσχυε και πριν την αναβάθμιση.