• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ανέκδοτα

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Πάει ένας σε ένα petshop και αγοράζει δυο χάνους (ψάρια) και τους βάζει στο ενυδρείο του. Το επόμενο απόγευμα έρχεται κουρασμένος από τη δουλειά ανοίγει την πόρτα και φωνάζει...
- Χάααανοι. I'm home!

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πάει ένας σε ένα petshop και αγοράζει δυο χάνους (ψάρια) και τους βάζει στο ενυδρείο του. Το επόμενο απόγευμα έρχεται κουρασμένος από τη δουλειά ανοίγει την πόρτα και φωνάζει...
- Χάααανοι. I'm home!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
maltakias, δε θα ναι καλο το κρασι !

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
- Χάααανοι. I'm home!

GTS

Member
Πέφτει ραγδαία το επίπεδο...μεχρι και ο μαλτακιας αφησε μουστακι και του κατσαρωσαν τα μαλλια...πανπαν, ελα να ανεβασεις λιγο το επίπεδο (ή ριξτο κι άλλο, τα πολύ ξοφλημενα ανέκδοτα είναι και τα καλύτερα)

panpan

Member
Το πλοίο βρίσκεται στη μέση της Μεσογείου όταν ακούγεται δυνατά η φωνή τ παρατηρητή από ψηλά στο κατάρτι:
-Πειρατικό δεξιά μας!
-Γρήγορα φέρτε μ το κόκκινό μ πουκάμισο!φωνάζει ο καπετάνιος.
Περίεργος ο δεύτερος πλοίαρχος τν ρωτάει:
-Γτ θέλεις τ κόκκινό πουκάμισο;
... -Κοίτα μπορεί ν πληγώθω κ δε θέλω ν φαίνεται τ αίμα κ ν χάσει τ ηθικό τ πλήρωμα!τ απαντά εκείνος.
Γίνεται η μάχη κ βυθίζεται τ πειρατικό.Μετά από μέρες νέα κραυγή από τον παρατηρητή:
-Δώδεκα πειρατικα μπροστά μας!
Κ αμέσως μετά η φωνή τ καπετάνιου:
-Το καφέ μ παντελόνι γρήγορα.

kalspiros

Member
Επόμενο Ταξίδι
remaining UK
Ταξίδι-Όνειρο
yeah, whatever...
ο καπετανιος απο τα μεγαφωνα του πλοιου:
αγαπητοι επιβατες εχω ενα ασχημο και ενα ευχαριστο νεο για σας. Ας ξεκινησω με τα ευχαριστα: τουλαχιστον παμε για 12 oscars

like23

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
LAS VEGAS
Η ωρα 8 το πρωί κ πάει ένας τύπος στην τράπεζα!!!καλημέρα σας θα μπορουσατε να μου εξαργυρώσετε μια επταγή;;;υπαλληλος:κ βεβαια κύριε μόλις ερθει η σειρά σας!!κοιτάει αυτός γύρω του κάνενας αλλος μέσα στην τράπεζα!!της ξαναλέει θα μπορούσατε να με εξαργυρώσετε την επιταγή σας είπα κύριε με την σειρά σας!!κοιτάει παλι αυτός απορημένος αλλα πάλι δεν βλέπει κανέναν!!!μετά απο λίγο με εντονη φωνή κυρία μου πάτε καλά θέλω τώρα αμεσωσ? τα λεφτά της επιταγής!υπαλληλος:αααα πρωι πρωι δεν αντέχω σας είπα κυριε εχω πολυ κοσμο με την σειρά σας!τότε ο πελατης φωνάζει εεεεεεε αντε κ γα....... Μωρη καριο...... Υπαλληλος:ποιος το είπε αυτο;;;;;;πελατης:τόσο κόσμο εχει εδω μέσα εμενα κοιτας!!!!

panpan

Member
θαρραλεος ειναι αυτος που εχει γαστρεντεριτιδα και ρισκαρει το κλασιμο. :haha:

panpan

Member
Ο ογδοντάχρονος Μπάρμπα-Γιώργης και η ογδοντατριάχρονη Κυρά-Μαριγώ είχαν δεθεί πολύ κατά την διάρκεια παραμονής τους στον οίκο ευγηρίας.
Αν και δεν κάνανε κάτι πονηρό , κάθε βράδυ πήγαινε η Κυρά Μαριγώ στο δωμάτιο του Μπάρμπα-Γιώργη, ξαπλώνανε στο κρεβάτι και βλέπανε τηλεόραση ενώ του κρατούσε τα «ιδιαίτερά» του.
Κάποιο βράδυ μπήκε η Κυρά-Μαριγώ στο δωμάτιο του Μπάρμπα-Γιώργη και βρήκε εκεί μιαν άλλη συγκάτοικο του οίκου ευγηρίας, ξαπλωμένη μαζί του στο κρεβάτι, βλέποντας τηλεόραση και κρατώντας τα «ιδιαίτερά» του. Γιώργη»….
Φωνάζει σπαραχτικά η Κυρά-Μαριγώ,
- Είναι πιο όμορφη από μένα;
- OXI! απαντά ο Γιώργης
- Έχει πιο έντονη προσωπικότητα από εμένα?
- OXI! απαντά ο Μπάρμπα-Γιώργης
- Τότε πες μου σε παρακαλώ τί είναι αυτό που έχει η Κυρά-Παγώνα που δεν το έχω εγώ;
Πάρκινσον! απαντά ο Μπάρμπα-Γιώργης… !!!!! :haha::haha:

panpan

Member
Μια φορά κι έναν καιρό, η προοδευτική σύζυγος αποφασίζει να κάνει δώρο στον άντρα της μια επίσκεψη σε στριπτιτζάδικο...
Φτάνουν στο strip club και ο πορτιέρης λέει στον άντρα της: «Γεια χαρά Κώστα! Τι κάνεις;»
Η σύζυγος τότε τον ρωτάει αν είχε ξαναπάει σε αυτό το στριπτιτζάδικο, αλλά ο Κώστας της λέει: «Όχι, απλά πηγαίνουμε μαζί στο γυμναστήριο.»
Όταν κάθισαν, η σερβιτόρα ρωτάει τον Κώστα αν θα πάρει το… συνηθισμένο του ποτό και του φέρνει τη μάρκα ουίσκι που του αρέσει.
Η σύζυγος αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά και τον ρωτάει:
- Από που και ως πού ήξερε η σερβιτόρα ποιο ποτό πίνεις συνήθως;
- Έρχεται κι αυτή στο ίδιο γυμναστήριο και μία φορά συζητάγαμε σχετικά με ποτά κλπ
- Ας το καταπιώ κι αυτό, λέει η σύζυγος.
Μετά από κάποια ώρα έρχεται και μία stripper στο τραπέζι τους, κάθεται στα πόδια του, τον παίρνει αγκαλιά και του λέει:
- Γεια σου Κωστάκη μου! Να σου κάνω το χορό που σε τρελαίνει αγόραρε;
Η σύζυγος πλέον είναι έξω φρενών, αρπάζει την τσάντα της και ορμάει έξω από το στριπτιτζάδικο.
Ο Κώστας τρέχει από πίσω της και την βλέπει να μπαίνει σε ένα ταξί. Πρωτού προλάβει η σύζυγος να κλείσει την πόρτα, ο Κώστας προλαβαίνει και μπαίνει μέσα στο ταξί μαζί της.
Προσπαθεί απεγνωσμένα να τα μπαλώσει, λέγοντάς της πως η στριπτιτζού τον πέρασε για κάποιον άλλο. Η σύζυγος όμως δεν τον πιστεύει και αρχίζει να του φωνάζει, να τον βρίζει, τον χτυπάει όλο νεύρα.
Τότε γυρίζει ο ταξιτζής το κεφάλι του και του λέει:
- Κώστα… φαίνεται ότι απόψε διάλεξες πολύ άγρια γκόμενα.

panpan

Member
‎- πήγες στον ιατρό?
- ναι..
- και τι σου είπε ο ιατρός?
- 30 EURO παρακαλώ... - όχι ρε, τι είχες εννοώ...
- 20 EURO...
- ρε βλάκα, τι πρόβλημα είχες θέλω να μάθω!!!
- μου έλειπαν 10 EURO ... :haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα