• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ανέκδοτα

Bahari

Member
Μερικές ατάκες για την κρίση:

Τις προάλλες ένα αυτοκίνητο στούκαρε στη βιτρίνα ενός καταστήματος και φώναξε ο καταστηματάρχης:
-Επιτέλους, μπήκε ένας άνθρωπος στο μαγαζί.

Αν το ελληνικό κράτος αναλάβει την έρημο Σαχάρα σε λίγα χρόνια θα υπάρχει έλλειψη άμμου!!!

Τα πράγματα γίνονται ολοένα και χειρότερα... χθες πέρασα από το Σύνταγμα και είδα τα περιστέρια να ταΐζουν τους ανθρώπους.

Έβγαλα το Δημοτικό. Έβγαλα το Γυμνάσιο και το Λύκειο. Έβγαλα & το Πανεπιστήμιο. Και τώρα για να βρω δουλειά πρέπει να βγάλω ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!

Γνωρίζω οικογένεια με 2 συνταξιούχους και 2 εργαζόμενους. Που κάνω καταγγελία;

Σκέφτονται να κατέβουν στο Σύνταγμα για διαμαρτυρία οι ληστές και οι λωποδύτες. Κατηγορούν τη κυβέρνηση για μονοπωλιακές τακτικές στο επάγγελμα.

άμμου!!!

danev

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αυστρια-Τσεχια-Σλοβακια.
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ ΦΙΟΡΔ
Μωρό μου χτές το βραδυ είδα ένα απίστευτο όνειρο.
Κάναμε έρωτα και δίπλα από το κρεβάτι ήταν ένας μαύρος από την Αφρική που μας έκανε αέρα με μια βεντάλια κι αυτό μου έδινε τεράστια ικανοποίηση... Αποφασίζουν από κοινού να κάνουν πράξη το όνειρο και βρίσκουν σε ένα φανάρι ένα μαύρο, στον οποίο προσφέρουν 100 Ευρω αν δεχτεί να τους κάνει αέρα την ώρα που εκείνοι κάνουν σέξ. Ο τύπος δέχεται και πάνε κι οι τρείς στο σπίτι. Οι δύο σύζυγοι αρχίζουν να κάνουν έρωτα ενώ ο μάυρος τους κάνει αέρα σαν τέλειος αφρικανός σκλάβος, αλλά αποτέλεσμα ουδέν...
Λέει τότε η γυναίκα στον άντρα: "Iσως να δουλέψει αν αλλάξουμε τους ρόλους... εσύ να κάνεις αέρα κι αυτός να έρθει στο κρεβάτι" Ο άντρας δέχεται με δισταγμό κι ο μάυρος μπαίνει στο κρεβάτι ενώ ο σύζυγος αρχίζει να κουνάει την τεράστια βεντάλια.
Λίγο αργότερα η γυναίκα αγγίζει ψηλά επίπεδα ικανοποίησης κι αρχίζει να ουρλιάζει από ηδονή...Μόλις βλέπει ότι η γυναίκα του φτάνει σε οργασμό και ζητάει κι άλλο ο σύζυγός κοιτάει το μαύρο και λέει: "Κατάλαβες τώρα πως κουνάνε τη βεντάλια μαλάκα;" :haha::haha::haha:

Voyager1

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος της Γης
Μας ζαλισατε με τον Τσακ Νορις αν είναι τόσο μάγκας ας τα βάλει με τον Μητσοτακη!!!:D

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Πρόκειται για την ιστορία ενός τύπου που πάει στο μπαρ και πίνει μπύρες.

Μετά από κάθε ποτήρι, βράζει από την τσέπη του μια φωτογραφία της γυναίκας του και την κοιτάζει.

Απορημένος, μετά το 4ο ποτήρι, ο μπάρμαν τον ρωτάει γιατί βγάζει τη φωτογραφία και την κοιτάζει.

Ο τύπος απαντά: «Είναι η φωτογραφία της γυναίκας μου. Όταν αρχίζω να τη βλέπω όμορφη. τότε ήλθε η ώρα να γυρίσω σπίτι».

Για του λόγου το αληθές κάνε κλικ εδώ !!! και μετακίνησε το ποτήρι μπύρας προς τα δεξιά.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
γιατρός: είστε έγκυος.....ξέρετε ποιος είναι ο πατέρας?

ξανθιά: όχι...ποιος?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
γιατρός: είστε έγκυος.....ξέρετε ποιος είναι ο πατέρας?

ξανθιά: όχι...ποιος?
Ελα ρε Ορεστη, χειροτερο απο τα ανεκδοτα του Γκτσου ειναι αυτο (καλα υπερβαλλω λιγακι)

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
οταν το διαβασα ξεραθηκα στο γελιο,αλλα η αληθεια ειναι οτι οταν το εγραψα δε μου φανηκε και τοσο αστειο .. θα επανελθω δριμυτερος :p

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
1)Ένας τυφλός μπαίνει κατά λάθος σ ένα μπαρ για γυναίκες. Σκαρφαλώνει σ ένα σκαμνί κι αφού παραγγείλει λέει, θεωρώντας ότι μιλάει στον μπάρμαν: Θέλεις να σου πω το τελευταίο ανέκδοτο για ξανθιές; Απόλυτη ησυχία πέφτει ξαφνικά στο μπαρ και μια βαριά γυναικεία φωνή ακούγεται να λέει: Πριν πεις το αστείο σου, πρέπει να ξέρεις πέντε πράγματα:
1. Η μπαργούμαν είναι ξανθιά
2. Η σερβιτόρα είναι ξανθιά
3. Εγώ είμαι 1.80, 100 κιλά ξανθιά με μαύρη ζώνη στο καράτε.
4. Η γυναίκα που κάθεται δεξιά σου είναι ξανθιά και επαγγελματίας της άρσης βαρών.
5. Η γυναίκα στ αριστερά σου είναι ξανθιά και μόλις αποφυλακίστηκε για φόνο.
Λοιπόν; Θέλεις ακόμη να το πεις το ανέκδοτο;
Και ο τυφλός:
Όχι. Άμα είναι να το εξηγήσω πέντε φορές . . .

2)Πάει ένας και ρωτάει έναν άλλο, που έπαιζε με μια τρίχα.
- Από τα νεύρα σου?
και του λέει ο άλλος:
- ‘Όχι από τα αρχ...ια μου.’

3)Ο Chuck Norris έριξε την Τασούλα χωρίς απλικαίσιο..

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
1)Ένας τυφλός μπαίνει κατά λάθος σ ένα μπαρ για γυναίκες. Σκαρφαλώνει σ ένα σκαμνί κι αφού παραγγείλει λέει, θεωρώντας ότι μιλάει στον μπάρμαν: Θέλεις να σου πω το τελευταίο ανέκδοτο για ξανθιές; Απόλυτη ησυχία πέφτει ξαφνικά στο μπαρ και μια βαριά γυναικεία φωνή ακούγεται να λέει: Πριν πεις το αστείο σου, πρέπει να ξέρεις πέντε πράγματα:
1. Η μπαργούμαν είναι ξανθιά
2. Η σερβιτόρα είναι ξανθιά
3. Εγώ είμαι 1.80, 100 κιλά ξανθιά με μαύρη ζώνη στο καράτε.
4. Η γυναίκα που κάθεται δεξιά σου είναι ξανθιά και επαγγελματίας της άρσης βαρών.
5. Η γυναίκα στ αριστερά σου είναι ξανθιά και μόλις αποφυλακίστηκε για φόνο.
Λοιπόν; Θέλεις ακόμη να το πεις το ανέκδοτο;
Και ο τυφλός:
Όχι. Άμα είναι να το εξηγήσω πέντε φορές . . .

2)Πάει ένας και ρωτάει έναν άλλο, που έπαιζε με μια τρίχα.
- Από τα νεύρα σου?
και του λέει ο άλλος:
- ‘Όχι από τα αρχ...ια μου.’

3)Ο Chuck Norris έριξε την Τασούλα χωρίς απλικαίσιο..
τρατζικ !:bleh:

joss

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Δύο οδοκαθαριστές μαζεύουν τα χαρτιά που υπάρχουν μπροστά στη Βουλή. Ξαφνικά φυσάει αέρας, σηκώνει ένα τσαλακωμένο χαρτί και το ρίχνει στο παράθυρο του Παπανδρέου. Έντρομος ο ένας από τους δύο οδοκαθαριστές τρέχει μέσα στη Βουλή να προλάβει. Ο άλλος περιμένει με αγωνία. Μετά από λίγο ο πρώτος βγαίνει από τη Βουλή με το κεφάλι κατεβασμένο.
-Λοιπόν; Λοιπόν; Τι συνέβη; Ρωτάει ο άλλος με ανυπομονησία.
-Δεν πρόλαβα.Το υπέγραψε..

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
- Ρε μ@λ@κ@ με χτύπσε το ρεύμα !
- Κοίτα, έχει την τάση να το κάνει αυτό. :) :) :)

eva kas

Member
Επόμενο Ταξίδι
οσο πιο μακρια γινεται!
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη + Αρκτικη
-Το Ρολόι μου λέει πως δεν φοράς εσώρουχα.....
-Μα,ΦΟΡΑΩ !!!
-Φτου γ@μώτο,πάει ένα τέταρτο μπροστά....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom