fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Άντε να σας πω ένα που μου είπαν πρόσφατα και γέλασα.
Είναι φίλοι ο γάιδαρος με το άλογο καμποσο καιρό και καλεί το άλογο το γάιδαρο πρώτη φορά σπίτι του. Πάει ο καημένος ο γάιδαρος επίσκεψη, βλέπει έναν τοίχο όλο παράσημα μετάλλια και βραβεία.
-Τι είναι αυτά βρε άλογο;
- Α,δεν είναι τίποτα σπουδαίο,όταν ήμουν νέος έτρεχα σε αγώνες.
Φαρμακώθηκε ο γάιδαρος. Ρεζίλι θα γινόταν. Παρολ’αυτά έπρεπε να τον καλέσει για να ανταποδώσει τη φιλοξενία και μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα κάτι θα σκαρφίζονταν.
Το λοιπόν περνάει μια βδομάδα, αποφασίζουν οι δυο φίλοι να ξανασυναντηθούν για καφέ στο σπίτι του γαϊδάρου αυτή τη φορά.
Τι να κάνει τι να κάνει και ο γάιδαρος.
Το μόνο που βρήκε ήταν μια φωτογραφία μιας ζέβρας. Την κάρφωσε σε περίοπτο σημείο στο σαλόνι και περίμενε το άλογο.
-Τι είναι αυτή η φωτογραφία βρε φίλε; Ρωτάει το άλογο
- α δεν είναι τίποτα, όταν ήμουν νέος έπαιζα στη Γιουβεντους
Είναι φίλοι ο γάιδαρος με το άλογο καμποσο καιρό και καλεί το άλογο το γάιδαρο πρώτη φορά σπίτι του. Πάει ο καημένος ο γάιδαρος επίσκεψη, βλέπει έναν τοίχο όλο παράσημα μετάλλια και βραβεία.
-Τι είναι αυτά βρε άλογο;
- Α,δεν είναι τίποτα σπουδαίο,όταν ήμουν νέος έτρεχα σε αγώνες.
Φαρμακώθηκε ο γάιδαρος. Ρεζίλι θα γινόταν. Παρολ’αυτά έπρεπε να τον καλέσει για να ανταποδώσει τη φιλοξενία και μέχρι να έρθει εκείνη η ώρα κάτι θα σκαρφίζονταν.
Το λοιπόν περνάει μια βδομάδα, αποφασίζουν οι δυο φίλοι να ξανασυναντηθούν για καφέ στο σπίτι του γαϊδάρου αυτή τη φορά.
Τι να κάνει τι να κάνει και ο γάιδαρος.
Το μόνο που βρήκε ήταν μια φωτογραφία μιας ζέβρας. Την κάρφωσε σε περίοπτο σημείο στο σαλόνι και περίμενε το άλογο.
-Τι είναι αυτή η φωτογραφία βρε φίλε; Ρωτάει το άλογο
- α δεν είναι τίποτα, όταν ήμουν νέος έπαιζα στη Γιουβεντους