• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ανέκδοτα

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Το 19 γιατί αφορά μόνο προγραμματιστές; Λογικό μου φαίνεται αυτό που έκανε ο τύπος, του είπε η γυναίκα του "πάρε μια φρατζόλα ψωμί. Αν έχουν αυγά, πάρε 12". Δεν του είπε "πάρε 12 αυγά", του είπε "αν έχουν αυγά, πάρε 12", λογικά 12 φρατζόλες ψωμί.
Ε όχι και λογικό...εκτός κι αν ρώτησες :
-Παράλογο;;;
Δε σου απάντησε κανείς άρα λογικό...:D

Κι επειδή το έχουμε ξεχειλώσει λίγο με τα συγκεκριμένα ανέκδοτα (@kalspiros σπίτι κόντεψες να κλείσεις) η τελευταία μου λέξη επί του θέματος είναι οτι τα ανέκδοτα αυτά είναι για νέρντουλες...:bleh:

• Like
Reactions: GTS

HummingBird

Member
Όχι ρε συ, λογικό είναι.
"Πάρε μία φρατζόλα ψωμί. Αν έχουν αυγά, πάρε 12."
Ο τύπος πήγε στο μαγαζί, είδε ότι έχουν αυγά, άρα πήρε 12 φρατζόλες ψωμί. Αν δεν είχαν αυγά, θα έπαιρνε μία φρατζόλα ψωμί.
Μου το έχουν ξαναπεί ότι έχω παράξενη λογική.

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Όχι ρε συ, λογικό είναι.
"Πάρε μία φρατζόλα ψωμί. Αν έχουν αυγά, πάρε 12."
Ο τύπος πήγε στο μαγαζί, είδε ότι έχουν αυγά, άρα πήρε 12 φρατζόλες ψωμί. Αν δεν είχαν αυγά, θα έπαιρνε μία φρατζόλα ψωμί.
Μου το έχουν ξαναπεί ότι έχω παράξενη λογική.

Να δεχτώ οτι είναι λογικό έστω...λέμε τώρα (επιμένω ΟΧΙ)...αστείο όμως με τίποτα!!!
Βασικά στηρίζεται στην εντολή If όπως μου εξήγησαν αλλά δεν αντέχω να το αναλύσω άλλο με ξεπερνάει πραγματικά...:D

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μιλάνο-Βερόνα-Μολβένο.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Όχι ότι κάνει θόρυβο το πλυντήριο μου..Απλά όταν αρχίζει το στύψιμο, βγαίνω στο μπαλκόνι & φωνάζω "από τη Βαγδάτη για το Mega, Πάνος Σόμπολος"..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom