Nedelja
Moderator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Whole Africa,Cuba
Αυτή τη στιγμή πάντως σε ένα γραφείο κάπου στην Πάτρα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ξεκαρδιστεί με το #4...
Αυτή τη στιγμή πάντως σε ένα γραφείο κάπου στην Πάτρα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ξεκαρδιστεί με το #4...
Α και το 19 πολύ τους άρεσε...εγώ φλίπαρα με το 19!
Για το Νο 5 που του πήρε ώρα να το καταλάβει του συντάκτη, πρόκειται για το γνωστό ¨Παράδοξο της Διχοτομίας" του Ζήνωνα του Ελεάτη .
Κανονικά θα έπρεπε να σου απαντήσω ΝΑΙ αλλά κάτι τέτοιο κατ ' επέκταση θα έπρεπε να ανησυχήσει κι εμένα (εμπλέκονται προσωπικά ''συμφέροντα'')...Πολύ δυσνότητο για τους μη σχετικούς...εγώ που τα καταλαβαίνω όλα, να ανησυχώ γιατρέ μου?
@paefstra γι αυτήν την πληροφορία χρωστάω κέρασμα...θα πουλήσω μούρη, θα υπερασπιστώ το καστανό χρώμα των μαλλιών μου και θα ρεφάρω...Για το Νο 5 που του πήρε ώρα να το καταλάβει του συντάκτη, πρόκειται για το γνωστό ¨Παράδοξο της Διχοτομίας" του Ζήνωνα του Ελεάτη .
Λογικό να μη γελάσεις...αφορά προγραμματιστές, πολύ εξιδεικευμένο.Κανονικά θα έπρεπε να σου απαντήσω ΝΑΙ αλλά κάτι τέτοιο κατ ' επέκταση θα έπρεπε να ανησυχήσει κι εμένα (εμπλέκονται προσωπικά ''συμφέροντα'')...
Αυτό το 19 παίζει να μου το εξήγησαν 10 φορές μέχρι να το καταλάβω...κάποια στιγμή φοβήθηκα δηλαδή οτι ίσως να κρύβω μέσα μου μια Penny και έχω ''καταδικαστεί'' με ένα Sheldon...
(ακόμα και όταν το κατάλαβα πάντως καθόλου δε γέλασα!)
Ο μηχανικός όμως ε....πρακτικός!γι αυτήν την πληροφορία χρωστάω κέρασμα...θα πουλήσω μούρη, θα υπερασπιστώ το καστανό χρώμα των μαλλιών μου και θα ρεφάρω...
Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας...Ο μηχανικός όμως ε....πρακτικός!