• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ανέκδοτα

GTS

Member
Πολύ δυσνότητο για τους μη σχετικούς...εγώ που τα καταλαβαίνω όλα, να ανησυχώ γιατρέ μου?

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
-Φιλε τελει cd? Exω Παντελιντη, Μαζωνάκη, Μπαντη ...
-Οχι ρε φιλε, τα κατεβαζω δωρεαν απο το ιντερνετ.
-Φιλε πάντως να ξερει: αυτο που κανει ειναι παράνομο...

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Πολύ δυσνότητο για τους μη σχετικούς...εγώ που τα καταλαβαίνω όλα, να ανησυχώ γιατρέ μου?
Κανονικά θα έπρεπε να σου απαντήσω ΝΑΙ αλλά κάτι τέτοιο κατ ' επέκταση θα έπρεπε να ανησυχήσει κι εμένα (εμπλέκονται προσωπικά ''συμφέροντα'')...:D
Αυτό το 19 παίζει να μου το εξήγησαν 10 φορές μέχρι να το καταλάβω...κάποια στιγμή φοβήθηκα δηλαδή οτι ίσως να κρύβω μέσα μου μια Penny και έχω ''καταδικαστεί'' με ένα Sheldon...:p
(ακόμα και όταν το κατάλαβα πάντως καθόλου δε γέλασα!)

Για το Νο 5 που του πήρε ώρα να το καταλάβει του συντάκτη, πρόκειται για το γνωστό ¨Παράδοξο της Διχοτομίας" του Ζήνωνα του Ελεάτη :).
@paefstra γι αυτήν την πληροφορία χρωστάω κέρασμα...θα πουλήσω μούρη, θα υπερασπιστώ το καστανό χρώμα των μαλλιών μου και θα ρεφάρω...:clap:

HummingBird

Member
Κι ένα σχετικό με μας:
A photon is going through airport security. The TSA agent asks if he has any luggage. The photon says, "No, I'm traveling light."

GTS

Member
Κανονικά θα έπρεπε να σου απαντήσω ΝΑΙ αλλά κάτι τέτοιο κατ ' επέκταση θα έπρεπε να ανησυχήσει κι εμένα (εμπλέκονται προσωπικά ''συμφέροντα'')...:D
Αυτό το 19 παίζει να μου το εξήγησαν 10 φορές μέχρι να το καταλάβω...κάποια στιγμή φοβήθηκα δηλαδή οτι ίσως να κρύβω μέσα μου μια Penny και έχω ''καταδικαστεί'' με ένα Sheldon...:p
(ακόμα και όταν το κατάλαβα πάντως καθόλου δε γέλασα!)
Λογικό να μη γελάσεις...αφορά προγραμματιστές, πολύ εξιδεικευμένο.

γι αυτήν την πληροφορία χρωστάω κέρασμα...θα πουλήσω μούρη, θα υπερασπιστώ το καστανό χρώμα των μαλλιών μου και θα ρεφάρω...:clap:
Ο μηχανικός όμως ε....πρακτικός! :D:D

HummingBird

Member
Το 19 γιατί αφορά μόνο προγραμματιστές; Λογικό μου φαίνεται αυτό που έκανε ο τύπος, του είπε η γυναίκα του "πάρε μια φρατζόλα ψωμί. Αν έχουν αυγά, πάρε 12". Δεν του είπε "πάρε 12 αυγά", του είπε "αν έχουν αυγά, πάρε 12", λογικά 12 φρατζόλες ψωμί.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom