• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ανέκδοτα

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ήρθε ο λογαριασμός του τηλεφώνου. Πέρα από το Ίντερνετ νομίζω περιλαμβάνει και το θυροτηλέφωνο και το τηλέφωνο της ντουζιέρας.

panpan

Member
Ο Σέρλοκ Χολμς και ο βοηθός του Δρ. Γουάτσον, πήγαν για κάμπινγκ. Αφού λοιπόν το βράδυ έφαγαν και ήπιαν το κρασάκι τους, την πέφτουν για ύπνο. Ξαφνικά, μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα, ο Σέρλοκ σκουντάει τον Γουάτσον.
- Γουάτσον, ξύπνα. Κοίτα πάνω και πες μου τι βλέπεις.
- Τι να δω κ. Χόλμς; Εκατομμύρια των εκατομμυρίων αστέρια.
- Και τι συμπέρασμα βγάζεις απ' αυτό;
- Κοιτάξτε: Αστρονομικά, συμπεραίνω ότι υπάρχουν εκατομμύρια γαλαξίες στο σύμπαν και συνεπώς άπειρο πλήθος αστέρων και πλανητών.
Αστρολογικά, ο Σκορπιός πρέπει να βρίσκεται στο Λέοντα.
Ωρολογιακά, πρέπει να είναι περίπου τρεις και τέταρτο τα ξημερώματα.
Μετεωρολογικά, μάλλον θα κάνει καλό καιρό αύριο.
Θεολογικά, συμπεραίνω ότι ο Θεός είναι παντοδύναμος κι ότι αποτελούμε ένα απειροελάχιστο κι ασήμαντο κομμάτι του σύμπαντος.
Εσείς τι συμπεραίνετε κ. Χόλμς;
- Ότι μας έκλεψαν τη σκηνή.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ελεγα να παρω σκυλο στο σπιτι αλλα τι φταιει το δολιο να κρυωνει; Θα παρω πιγκουινο.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Φταις που δεν εχεις χιουμορ...

Αντε για να σε ζεστανω θα σου πω για εναν σημαντικο ανθρωπο

Ο Πούτσος (427 π.Χ.–347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης από την Αθήνα, ο οποίος έγινε γνωστός και έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, την γοητεία και το ευγενές του χαρακτήρος του. Παρόλο που υπήρξε φτωχός, ήταν ο πιο περιζήτητος γαμπρός της αρχαίας Αθήνας και όλοι πατεράδες προόριζαν τις ομορφότερες κόρες τους για τον Πούτσο. Εξού και η φράση: "Το κορίτσι αυτό είναι για τον Πούτσο". Όσο μεγάλωνε ο Πούτσος, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες γυναίκες που τον φιλούσαν παντού, τον έγλυφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν. Όλες αυτές ήταν για τον Πούτσο. Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Πούτσο από το μυαλό μιας γυναίκας. Κι απ'το 347 π.Χ που πέθανε κυκλοφορεί η φράση "Τον Πούτσο Κλαίγανε!!"

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Πες "γεια" στις γλυκιές φίλες της μαμάς!
-Δεν θέλω, είναι χοντρές!
-Πες "γεια" είπα!
-Hello κήτη...!! xD

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Πες "γεια" στις γλυκιές φίλες της μαμάς!
-Δεν θέλω, είναι χοντρές!
-Πες "γεια" είπα!
-Hello κήτη...!! xD
Καλό:D

Πάνε δύο φίλοι σ' ένα ξενοδοχείο στην Αγγλία. Ανοίγουν την ντουλαπα να βάλουν μέσα τα ρούχα τους και βλέπουν ένα ποντίκι.
- Ρε, ξέρεις πως είναι το ποντίκι στα αγγλικά για να πάρουμε τηλέφωνο στη reception να τους πούμε ότι βρήκαμε ένα;
- Όχι, εσύ;
- Ούτε εγώ!
- Ασε, θα πάρω εγώ να ξηγηθώ...
- Παίρνει τηλέφωνο και λέει:
-Yes reception?
-Yes, how can I help you?
-Do you know Tom and Jerry?
-Yes, of course!
- Jerry is here...!!​

Marlin

Member
Επόμενο Ταξίδι