Iris_90
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Στο άγνωστο ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γιατί , σε νοιάζει ;;;
Πανέμορφη η Γένοβα αλλά αυτό με τις πορείες πόσο σπάσιμο νεύρων , πάλι καλά που γλιτώσατε !!!
Με μια φίλη μου πέσαμε 3 μέρες απανωτές σε πορείες στη Ρώμη. Η πρώτη ήταν μαθητές, όπου ως μητέρες χαιρετίσαμε με ενθουσιασμό την επαναστατημένη νεολαία, όπου μας αντιχαιρέτησαν με πολλά χαμόγελα. Η δεύτερη ήταν απολυμένοι εργάτες που διαδήλωναν μπροστά στα γραφεία του εργοστασίου που ήταν στη Βία Βένετο (!) Εκεί με τα σχεδόν ανύπαρκτα ιταλικά μου προσπάθησα να καταλάβω τι γινόταν, οπότε μερικοί εργάτες με έβαλαν στη μέση και μου έκαναν μακροσκελή εξήγηση! Η τρίτη ήταν όταν πηγαίνοντας μ΄ένα ταξί να επισκεφθούμε το Βατικανό, πέσαμε σε πορεία του ιταλικού ΚΚΕ. Ο ταξιτζής μας ενημέρωσε ότι δεν τους φτάνουν οι ορδές από τουρίστες, έχουν και τις καθημερινές πορείες. Τι να πω, κι αυτός δίκιο είχε. Κατεβήκαμε και προχωρήσαμε με τα πόδια.Πανέμορφη η Γένοβα αλλά αυτό με τις πορείες πόσο σπάσιμο νεύρων , πάλι καλά που γλιτώσατε !!!
@Smaragda53 Είναι να μη σου τύχει , Σμαράγδα με το υπέροχο όνομα ... Πάλι καλά που τη γλιτώσατε , η Ρώμη είναι επίκεντρο διαμαρτυριών ... Ο ταξιτζής είχε 1000 δίκια ...Με μια φίλη μου πέσαμε 3 μέρες απανωτές σε πορείες στη Ρώμη. Η πρώτη ήταν μαθητές, όπου ως μητέρες χαιρετίσαμε με ενθουσιασμό την επαναστατημένη νεολαία, όπου μας αντιχαιρέτησαν με πολλά χαμόγελα. Η δεύτερη ήταν απολυμένοι εργάτες που διαδήλωναν μπροστά στα γραφεία του εργοστασίου που ήταν στη Βία Βένετο (!) Εκεί με τα σχεδόν ανύπαρκτα ιταλικά μου προσπάθησα να καταλάβω τι γινόταν, οπότε μερικοί εργάτες με έβαλαν στη μέση και μου έκαναν μακροσκελή εξήγηση! Η τρίτη ήταν όταν πηγαίνοντας μ΄ένα ταξί να επισκεφθούμε το Βατικανό, πέσαμε σε πορεία του ιταλικού ΚΚΕ. Ο ταξιτζής μας ενημέρωσε ότι δεν τους φτάνουν οι ορδές από τουρίστες, έχουν και τις καθημερινές πορείες. Τι να πω, κι αυτός δίκιο είχε. Κατεβήκαμε και προχωρήσαμε με τα πόδια.
Μπα καθόλου, μια χαρά ενδιαφέρουσα συγκυρία ήταν.Πανέμορφη η Γένοβα αλλά αυτό με τις πορείες πόσο σπάσιμο νεύρων , πάλι καλά που γλιτώσατε !!!
Ποια χρονιά έγινε αυτό;Με μια φίλη μου πέσαμε 3 μέρες απανωτές σε πορείες στη Ρώμη. Η πρώτη ήταν μαθητές, όπου ως μητέρες χαιρετίσαμε με ενθουσιασμό την επαναστατημένη νεολαία, όπου μας αντιχαιρέτησαν με πολλά χαμόγελα. Η δεύτερη ήταν απολυμένοι εργάτες που διαδήλωναν μπροστά στα γραφεία του εργοστασίου που ήταν στη Βία Βένετο (!) Εκεί με τα σχεδόν ανύπαρκτα ιταλικά μου προσπάθησα να καταλάβω τι γινόταν, οπότε μερικοί εργάτες με έβαλαν στη μέση και μου έκαναν μακροσκελή εξήγηση! Η τρίτη ήταν όταν πηγαίνοντας μ΄ένα ταξί να επισκεφθούμε το Βατικανό, πέσαμε σε πορεία του ιταλικού ΚΚΕ. Ο ταξιτζής μας ενημέρωσε ότι δεν τους φτάνουν οι ορδές από τουρίστες, έχουν και τις καθημερινές πορείες. Τι να πω, κι αυτός δίκιο είχε. Κατεβήκαμε και προχωρήσαμε με τα πόδια.
2007 ή 2008, μάλλον 2007 τέλη ΟκτωβρίουΜπα καθόλου, μια χαρά ενδιαφέρουσα συγκυρία ήταν.
Ποια χρονιά έγινε αυτό;
Σ΄ ευχαριστώ πολύ αγαπητέ!Συγχαρητήρια για την πραγματικά υπέροχη ιστορία σου, τις καταπληκτικές φωτογραφίες, τις λεπτομέρειες και πληροφορίες και φυσικά για τον μοναδικό τρόπο γραφής και αφήγησης!!! Μπράβο για τον κόπο σου και φυσικά για τον χρόνο που αφιέρωσες στα να μας δώσεις όλη αυτή τη γνώση και εμπειρία σου απ΄αυτό το ταξίδι!
Last but not least μπράβο και για την οργάνωση του ταξιδιού σας!
Πάντα τέτοια!!!
Θέλω να ξαναπάω τόσο πολύ!!! Ήταν έκπληξη για μένα η Γένοβα και είδα τόσα λίγα απ' αυτά που έχει να δώσει!!!Δεν είχα ιδέα για την σύνδεση του Closer με τη Γένοβα και έπαθα την πλάκα μου που το έμαθα. Είσαι θηρίο ενήμερο!!! σε θαυμάζω και σε ζηλεύω που είδες αυτούς τους θησαυρούς! εύγε εύγε εύγε και ζήτω!
και ζήτω!
Εγώ νόμιζα ότι την ξέρω καλά αλλά αυτό το νεκροταφείο ούτε άκουσα ότι υπάρχει, συγχαρητήρια πάλιΘέλω να ξαναπάω τόσο πολύ!!! Ήταν έκπληξη για μένα η Γένοβα και είδα τόσα λίγα απ' αυτά που έχει να δώσει!!!
Στο Staglieno εκανε βολτες ο Νιτσε. Κυκλοι της ιστοριας σου.Θέλω να ξαναπάω τόσο πολύ!!! Ήταν έκπληξη για μένα η Γένοβα και είδα τόσα λίγα απ' αυτά που έχει να δώσει!!!