Smaragda53
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- αχ, μακάρι νάξερα!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Πολυνησία
εκεί δεν είναι κι ένα άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου σαν κι αυτό της Βαρκελώνης, ή κάνω λάθος?
Με το εκεί τι εννοείς; Το νεκροταφείο ή τη Γένοβα; Το μοναδικό άγαλμα του Κολόμβου που έχω δει είναι αυτό στη Βαρκελώνη. Δεν ξέρω για τη Γένοβα μικρούλα...εκεί δεν είναι κι ένα άγαλμα του Χριστόφορου Κολόμβου σαν κι αυτό της Βαρκελώνης, ή κάνω λάθος?
Το γκούγκλαρα και υπάρχει άγαλμα του Κολόμβου έξω από τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό της Γένοβα, αλλά δεν είναι σαν αυτό στη Βαρκελώνη. Κάπου τα μπέρδεψα φαίνεται. Ε, είμαι και "μικρούλα" 69 ετών!Με το εκεί τι εννοείς; Το νεκροταφείο ή τη Γένοβα; Το μοναδικό άγαλμα του Κολόμβου που έχω δει είναι αυτό στη Βαρκελώνη. Δεν ξέρω για τη Γένοβα μικρούλα...
Αντικειμενικά πάντα...Ιδιο γουστο εχουμε στα χωρια. Κι εμενα αυτα τα δυο μου αρεσαν.
Που και να έτρωγα μακαρόνια στη Μαναρόλα.....θα είχα κάνει θραύση!Όλα τα χωριά της είναι όμορφα , μας προκαλείς όμως : πότε με τις μακαρονάδες με τα θαλασσινά , πότε με τις μοτσαρέλες και πότε με εκείνο το γεύμα με τα μακαρόνια που φάγατε στη Μαναρόλα !!!
Τι θες να πεις ;;;Που και να έτρωγα μακαρόνια στη Μαναρόλα.....θα είχα κάνει θραύση!