MVSylvia
Member
Μολις νιωσω σωματικα οκ για να νιωθω οτι μπορω με ασφαλεια. Τωρα δεν ειμαι. Οι ωρες πορειας δεν ειναι πολλες αλλα αυτη τη στιγμη νομιζω σε μεγαλο υψομετρο απλως θα υπεφερα. Αν ημουν καλα θα το κανα ακομα κ αυτο το Δεκεμβρη, θα ειχα κ παρεα γιατι θα παει ενας φιλος μου, μαλλον κομπο με Ζανζιβαρη.Ευχαριστούμε πολύ παιδιά για τη βοήθεια! Θα μελετηθούν και τα δύο.
Κοπελιά μου δεν θα βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα. Χρειάζεται πολύ μελέτη το πράγμα, γιατί αυτό που έχει πάνω απ όλα σημασία για μένα είναι να πετύχω το στόχο μου, οπότε θα πρέπει να δω τα προγράμματα τους με προσοχή, να ζυγίσω τις δυνατότητες μου και να αποφασίσω τι ταιριάζει καλύτερα σε εμένα. Σε μια δεύτερη φάση μεγάλο ρόλο παίζει και ο βαθμός επικοινωνίας με τα πρακτορεία. Αυτό σημαίνει οτι πρέπει πρώτα να έχω μελετήσει και να ξέρω τι θέλω, τι μπορώ να κάνω και τι θα ζητήσω, για να έρθω μετά σε επαφή μαζί τους.
Όταν ανέφερα τις 6 μέρες δεν θυμόμουν τι αφορούσαν και το ξανα κοίταξα τώρα. Είναι οι ελάχιστες μέρες για να ανέβεις και να κατέβεις στη κορυφή..... Επίσης υπάρχουν επτά κύριες πεζοπορικές διαδρομές τις οποίες δεν τις έχω μελετήσει ακόμα, απλά τις βρήκα (Marangu, Machame, Umbwe, Rongai, Shira Plateau, Lemosho & Northern Circuit). Πρέπει πρώτα να δω ποιες είναι οι διαφορές τους. Μέχρι τώρα έχω δει μόνο κάποια βιντεάκια απο πεζοπορίες στο βουνό για να πάρω μια πρώτη εικόνα της μορφολογίας του βουνού. Έχω δρόμο ακόμα....
Μέσα στο φθινόπωρο θα ξεκινήσω τη μελέτη για την οργάνωση δύο ταξιδιών που θέλω να κάνω εκτός Ευρώπης και το ένα θα είναι η Τανζανία και η ανάβαση στο Κιλιμάντζαρο, που είναι και το πιο πιθανό οτι θα γίνει μέσα στο 2023, αν όλα φυσικά πάνε καλά. Έχω όμως χρόνο μπροστά μου ακόμα. Αν επιτρέπεται, εσύ για πότε το υπολογίζεις;