Θωμας Α
New Member
Καλησπερα. Μενω στη Βοστονη και εφερα απο Ελλαδα τον υπολογιστη μου. Αγορασα και καλοδιο ρευματος για να μην χρησιμοποιω ανταπτορες αλλα δεν ανοιγει. Μηπως γνωριζετε τι φταιει?
Αν μιλάμε για laptop, δεν υπάρχει θέμα ρεύματος, δουλευει με συνεχές ρεύμα και όλοι οι αντάπτορες κάνουν μετατροπή και από το αμερικάνικο και από το ευρωπαικό. Αν μιλάμε για desktop, μάλλον την πάτησες και ανάλογα το τροφοδοτικό σου μπορεί και να έκαψες και τίποτα.Καλησπερα. Μενω στη Βοστονη και εφερα απο Ελλαδα τον υπολογιστη μου. Αγορασα και καλοδιο ρευματος για να μην χρησιμοποιω ανταπτορες αλλα δεν ανοιγει. Μηπως γνωριζετε τι φταιει?
μετασχηματιστές εννοείςόλοι οι αντάπτορες κάνουν μετατροπή και από το αμερικάνικο και από το ευρωπαικό.
Ανορθωτές έίναι το σωστό, αλλά ας μη μπλέξουμε τον κόσμο με την ακριβολογία...μετασχηματιστές εννοείς
Ποιος ξέρει τι εννοούσες, αλλά αντάπτορας σίγουρα δεν είναι. Το τροφοδοτικό έχει μέσα μετασχηματιστή για τον υποβιβασμό της τάσης και ανορθωτή και σταθεροποιητή και διάφορα άλλα για την μετατροπή στο συνεχές και τη διατήρησή του.Ανορθωτές έίναι το σωστό, αλλά ας μη μπλέξουμε τον κόσμο με την ακριβολογία...
Όλοι όσοι κατάλαβαν.Ποιος ξέρει τι εννοούσες
Πλέον σχεδόν όλα τα τροφοδοτικά είναι συμβατά με τις τάσεις και σε Αμερική και σε Ευρώπη. Την τάση μπορείς να τη δεις στο τροφοδοτικό πάνω. Για να λες ότι περιμένεις να ανοίξει με το καλώδιο του ρεύματος, υποθέτω εννοείς κάποιο dekstop. Ρίξε μια ματιά στον διακόπτη που έχει από πίσω μήπως κατά την μεταφορά πατήθηκε κατά λάθος και έμεινε στο off.Καλησπερα. Μενω στη Βοστονη και εφερα απο Ελλαδα τον υπολογιστη μου. Αγορασα και καλοδιο ρευματος για να μην χρησιμοποιω ανταπτορες αλλα δεν ανοιγει. Μηπως γνωριζετε τι φταιει?
Το πρόβλημά του μάλλον δεν είναι η τάση αλλά η συχνότητα (60 Hz).Πλέον σχεδόν όλα τα τροφοδοτικά είναι συμβατά με τις τάσεις και σε Αμερική και σε Ευρώπη.