Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

varioAthens

Member
Ολοκλήρωσα επιτέλους κι εγώ αυτή τη σειρά και ήρθα απλά να επιβεβαιώσω τα διθυραμβικά σχόλια όλων και κάτι παραπάνω.
Δε μπορώ ειλικρινά να καταλάβω τι έχει να ζηλέψει από πολλές σειρές που έχουμε δει στις πλατφόρμες κατά καιρούς. Μου θύμισε για παράδειγμα τις Ισπανικές του Οριόλ και λαμβάνοντας υπόψιν το γεγονός ότι πρόκειται για Ελληνική με ότι σημαίνει αυτό (παραγωγή, προϋπολογισμός κτλ) θα έλεγα ότι είναι καταπληκτική προσπάθεια που αγγίζει το άριστο.
Ελπίζω να έγινε η αρχή για αντίστοιχες τέτοιες σειρές στο μέλλον με ακόμα καλύτερες προϋποθέσεις.
Αν εισαι φαν του Οριολ, εχει βγει νεα σειρα στο νετφλιξ «Τελευταια Νυχτα στο Τρεμορ». Δεν φτανει τον «Αορατο Επισκεπτη» και τα λοιπα αγαπημενα ωστοσο δημιουργει τη γνωστη Οριολίστικη ατμοσφαιρα -σε καποια επεισοδια ακομα περισσοτερο- και βλεπεται απνευστι.

Επισης απνευστι βλεπεται και η νεα σειρα «Missing you» στο νετφλιξ βασισμένη σε βιβλιο του Χαρλαν Κομπεν.

Για οσους δεν εχετε δει σειρα βασισμένη σε βιβλιο του Κομπεν να σπευσετε να δειτε (στο νετφλιξ και αυτο) το ισπανικο θριλερ «Ο Αθωος». Οχι μονο ειναι βασισμενη σε βιβλιο του Κομπεν που ειναι μαιτρ της αγωνιας και των ανατροπων αλλα τη σκηνοθετει και ο μαγος Οριολ. Φανταστικη!!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Για οσους δεν εχετε δει σειρα βασισμένη σε βιβλιο του Κομπεν να σπευσετε να δειτε (στο νετφλιξ και αυτο) το ισπανικο θριλερ «Ο Αθωος». Οχι μονο ειναι βασισμενη σε βιβλιο του Κομπεν που ειναι μαιτρ της αγωνιας και των ανατροπων αλλα τη σκηνοθετει και ο μαγος Οριολ. Φανταστικη!!
Αυτό είχα σκοπό να ξεκινήσω μιας και δεν είχα προλάβει να το δω, αλλά θα τσεκάρω και το «Τελευταια Νυχτα στο Τρεμορ» που προτείνεις και σκηνοθετεί ο αγαπημένος. Δε μπορεί, καλό θα είναι. Σ' ευχαριστώ.

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Για οσους δεν εχετε δει σειρα βασισμένη σε βιβλιο του Κομπεν να σπευσετε να δειτε (στο νετφλιξ και αυτο) το ισπανικο θριλερ «Ο Αθωος».
Πράγματι εξαιρετική σειρά. Μάστορες οι φίλοι Ίβηρες στα αστυνομικά θρίλερ.

Επίσης ισπανική αλλά σε άλλο μουντ η σειρά Años Nuevos (The New Years) στο cinobo. Εξαιρετική και πολύ τρυφερή, ρομαντική με ένα σύγχρονο και ρεαλιστικό τρόπο.

travelina

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία [√]
Συμφωνώ, υπερβολικό παίξιμο. Ίσως και η ερμηνεία ενός δυο νέων να ήθελε περισσότερη δουλειά, νομίζω οι σκηνές με τα ψυχοσυναισθηματικά ήταν κάπως μακρόσυρτες.
Στα καλά τώρα, πράγματι πολύ καλή σειρά και επάξια των ευρωπαϊκών αστυνομικών θρίλερ. Η σκηνοθεσία εκπληκτική και ευρηματική. Από το τοπίο στους τίτλους αρχής σε προϊδεάζει για τη μαυρίλα - το παιχνίδισμα με το φως και τον χρόνο κάτι θυμίζει, τι όμως; Είναι η 2η ελληνική που βλέπω μετά το Έτερος Εγώ και θεωρώ ότι έχουν θέση στις μεγάλες πλατφόρμες. Και σ' αυτήν επίσης βγάλαμε τα CSI, NCIS κλπ αστυνομικά tech που όλοι θα θέλαμε.

Άσχετο, έχει βγει καμιά σειρά τύπου Gentlemen τελευταία;
(τo highlight μου για το 2024)

varioAthens

Member
Συμφωνώ, υπερβολικό παίξιμο. Ίσως και η ερμηνεία ενός δυο νέων να ήθελε περισσότερη δουλειά, νομίζω οι σκηνές με τα ψυχοσυναισθηματικά ήταν κάπως μακρόσυρτες.
Στα καλά τώρα, πράγματι πολύ καλή σειρά και επάξια των ευρωπαϊκών αστυνομικών θρίλερ. Η σκηνοθεσία εκπληκτική και ευρηματική. Από το τοπίο στους τίτλους αρχής σε προϊδεάζει για τη μαυρίλα - το παιχνίδισμα με το φως και τον χρόνο κάτι θυμίζει, τι όμως; Είναι η 2η ελληνική που βλέπω μετά το Έτερος Εγώ και θεωρώ ότι έχουν θέση στις μεγάλες πλατφόρμες. Και σ' αυτήν επίσης βγάλαμε τα CSI, NCIS κλπ αστυνομικά tech που όλοι θα θέλαμε.

Άσχετο, έχει βγει καμιά σειρά τύπου Gentlemen τελευταία;
(τo highlight μου για το 2024)
Τα ψυχοσυναισθηματικα νομιζω σκοπο ειχαν να χτισουν τους χαρακτηρες, να εξηγησουν τα πως και τα γιατι οταν θα ερχοταν η ωρα των αποκαλυψεων αλλα και να "δεθουμε" οι τηλεθεατες με τα προσωπα... ας μην πω αλλα και προβω σε σποιλερς.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.899
Μέλη
39.601
Νεότερο μέλος
Ισμήνη1258

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom