Αμερικάνικες και άλλες ξένες σειρές!!

Μηνύματα
2.505
Likes
3.224
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Κι εγω στην αρχη αναρωτηθηκα γιατι της δινει τοσο χωρο αλλα εξηγειται μετα… ειναι αποτελεσμα της προτερης κακοποιησης
και συμφωνούμε και ψιλοδιαφωνούμε:haha:αλλά δεν θα μαλώσουμε
:haha:στο προτελευταίο επεισόδιο όπως ανέφερα και πιό πάνω στην εξομολόγηση που κάνει κάνει και την αυτοκριτική του κυρίως για την εμπλοκή του με την διαταραγμένη γυναίκα...
συμφωνούμε το ξαναλέω και εννοείται για τους κακοποιητές εγκληματίες!!!
 

evaT

Member
Μηνύματα
1.578
Likes
12.874
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Mayor of Kingstown....Σε μια αμερικάνικη πόλη που συγκεντρώνει μερικές από τις σκληρότερες φυλακές της χώρας, η σειρά παρακολουθεί το σύστημα των φυλακών, σχέσεις μεταξύ εγκληματιών, συμμοριών, των πολιτικών και της αστυνομίας, το έγκλημα και τη διαθφορά μέσα από ένα πολύ δυνατό σενάριο και τη σκοτεινή ερμηνεία των εμπλεκομένων.
Δύσκολη, σκληρή, κ απάνθρωπη! Όμως εμένα τελικά με κέρδισε και με καθήλωσε. Το θέμα είναι ότι έπεσε πάνω σε μήνα Euro και υπάρχουν και κάποιες γυναίκες που παρακολουθούν, ίσως όχι ευλαβικά τύπου δε χάνω ούτε λεπτό, πάντως το Κροατία-Ιταλία χθες δεν μ άφησε να τελειώσω το τελευταίο επεισόδιο του 1ου κύκλου κ έμεινα με την αγωνία της εξέλιξης, ενώ ούτε απόψε το βλέπω να πηγαίνει καλύτερα. Ελπίζω να προλάβω να το τελειώσω νωρίτερα.

Πάντως σε όσους όπως εγώ, αγαπούν τα θρίλερ θα τους ενθουσιάσει!
(και η σειρά και το τέλος του χθεσινού αγώνα :):))
 

manolism

Member
Μηνύματα
387
Likes
1.784
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Dark Matter, ο Τζέισον απάγεται σε μια εναλλακτική εκδοχή της ζωής του. Για να επιστρέψει στην αληθινή του οικογένεια, ξεκινά ένα οδυνηρό ταξίδι για να τη σώσει από τον πιο τρομακτικό εχθρό: τον εαυτό του!!!
Ωραία σειρά με τους Joel Edgerton και Jennifer Connelly . Η ιστορία έχει να κάνει με τις επιλογές που κάνουμε στη ζωή και το περιβόητο ερώτημα που όλοι μας έχουμε κάνει...."τι θα γινόταν εάν.....". Προσωπικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν έχει κανένα νόημα, να σκεφτόμαστε τι θα γινόταν εάν κάναμε άλλες επιλογές για το παρελθόν. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κοιτάμε μπροστά και να φτιάχνουμε το μέλλον μας!!!
Η σειρά έχει 9 επεισόδια και θα την βρείτε στο Appletv+.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.368
Μηνύματα
890.077
Μέλη
39.039
Νεότερο μέλος
vasilikigero

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom