πως με καταλαβαινεις!!!!!!επισης ξερω για ποια εξελιξη μιλας! χε! χε! χε! ναι κι εγω θελω να το δω αυτο!
ρε παιδιά πότε τα βλέπετε όλα αυτά; έχετε τόσο χρόνο;;; (καλά, το σεντόνι της Chrikky απλώς δεν το σχολιάζω ούτε να το γράψω δεν προλαβαίνω όχι να δω όλα αυτά που βλέπει...) ; εγώ ένα ρημαδο-prison break παρακολουθούσα κι αυτό μετά την πρώτη σεζόν το παράτησα (αντίο σούκρε...). Τώρα, τίποτε, μόνο Ευτυχισμένοι Μαζί (αγαπάμε Γιάννη Μπέζο!).
ΥΓ, τα φιλαράκια δεν τα γράφω γιατί εννοούνται!
εγω διαφωνω μαζι σου..θεωρω το 24 καλυτερο απο το lost, διοτι εχει συνεχεια και συνεπεια..το lost θεωρω πως εχει ξεχειλωσει!επρεπε να χε σταματησει οσο ηταν ακομη στα πανω του!!Για το 24 ο έκτος κύκλος ήταν για τα...τσιμέντα.Μεγάλη απαγοήτευση.Δεν έχω πληροφόρηση για τον 7ο κύκλο τώρα.Για ταινία είχα άγνοια μάλιστα.Μπορείτε να μου δώσετε τίποτα ινφο.{Για την ταινία.}Ο Τζάκ πως πάει?Δέρνει ή τις τρώει?Αλλά και δω πολλές ανατροπές.Και όχι πάντα χάπι εντ.Γενικώς πολύ ςνδιαφέρουσα σειρά αλλά κατώτερη του LOST.
απλως δεν βλεπω τι-βι που για να λεμε του στραβου το δικιο δεν παιζει κ τιποτα καλο ,πλην καποιον εξαιρεσεων βλεπε τσοκλη.
+1!η τηλεοραση πια στο σπιτι ειναι διακοσμητικη!!σε αντιθεση με το πισι που ειναιbtw, οπως και ο σκιουρος δεν ανοίγω ποτέ tv...
άντε σε κανα τσου λου, καλή ώρα, όπως σήμερα...
(φανατική barcelona γαρ...)