GTS
Member
Ted Lasso, σειράρα
Αρκετά καλή.Ο Noah Wolfson είναι ο δύστροπος γιος ενός επιφανούς Εβραίου μεγιστάνα διαμαντιών, ο οποίος εγκαταλείπει την υπερορθόδοξη εβραϊκή ανατροφή του, αλλά επιστρέφει στην Αμβέρσα 15 χρόνια μετά, για να σώσει την αποτυχημένη επιχείρηση της οικογένειάς του, όταν ο μικρότερος αδερφός Wolfson αυτοκτονεί.
Μπα, όχι. Αν ζεις και ακούς κάθε μέρα Καταλανικά, τα Πορτογαλέζικα σου φαίνονται σαν τραγούδι.Μήπως σου φαίνεται περίεργη η προφορά, απλά ;
Μόλις το τελειώσαμε. Δεν είδα συναλλαγές σε ευρώ αλλά σε πορτογαλικό νόμισμα. Μήπως μπερδεύεσαι; Όσο για το ροζ μαλλί το συζητήσαμε κι εμείς και στη Θεσσαλονίκη το θυμάμαι σίγουρα γιατί όταν ήμουν 15 ήθελα κι εγώ να τα κάνω όλα ροζ. Υπάρχουν δηλ οι βαφές από τα late 90’. Πάντως το ντύσιμο που είναι y2k το έχουν πετύχει άψογα. Απορώ που τα βρήκαν τόσα χαμηλοκάβαλα αφού όταν έφυγαν από τη μόδα τα στείλαμε όλες για ανακύκλωσηΚαι ένα ακόμα φάουλ. Ενώ τα γεγονότα συνέβησαν το καλοκαίρι του 2001 οι συναλλαγές της κόκας
γινόταν σε ευρώ,ένα νόμισμα που κυκλοφόρησε την 1/1/2002
Δεν είδα συναλλαγές σε ευρώ αλλά σε πορτογαλικό νόμισμα. Μήπως μπερδεύεσαι;
Κι εμείς το 2001 μιλούσαμε για το ευρώ. Αλλά δε συναλασσομασταν ακόμα με αυτό.View attachment 432615
View attachment 432616
View attachment 432617 View attachment 432618 View attachment 432619
Εδώ μιλάνε για ευρώ. Και μια μικρή λεπτομέρεια. Στην τελευταία φωτογραφία ο ποδοσφαιριστής
δεξιά, φοράει φανέλα μπάσκετ.
Τέλος πάντων. Γούστα είναι αυτά. Σε σας άρεσε, σε μένα όχι. Πάμε για άλλες σειρές.
Το ευρώ σαν νόμισμα κυκλοφόρησε το 2002. Είναι αδύνατον να πουλάς ναρκωτικά η οτιδήποτεΚι εμείς το 2001 μιλούσαμε για το ευρώ. Αλλά δε συναλασσομασταν ακόμα με αυτό.
Παιδί μου ο,τι συναλλαγές έκαναν έγιναν σε εσκούδο. Απλά μιλάνε για το ευρώ, στην τελική πρέπει κι ο τηλεθεατής να καταλάβει. Το 2001 το εισιτήριο του λεωφορείου του οασθ έγραφε 300 δραχμές 0,30€. Το ίδιο κάναμε κι εμείς με τη μετατροπή, το ίδιο κάνουν στην σειρά. Βοηθά και τον τηλεθεατή. Ολόκληρη σειρά νετφλιξ είναι, προσεγμένη είναι. Δεν είναι λάθη αυτά που αναφέρεις.Το ευρώ σαν νόμισμα κυκλοφόρησε το 2002. Είναι αδύνατον να πουλάς ναρκωτικά η οτιδήποτε
άλλο σε ευρώ το 2001. Για ένα διάστημα μέσα στο 2002 κυκλοφορούσαν και τα δυο νομίσματα.Μάλιστα αν θυμάσαι ο φίλος του συνέχεια τον ρωτούσε να του μετατρέψει το ευρώ σε Εσκούδο.
Αν έγραφε αυτό που λες θα μου έκανε μεγάλη εντύπωση γιατί η ισοτιμία ευρώ-δραχμής είναιΤο 2001 το εισιτήριο του λεωφορείου του οασθ έγραφε 300 δραχμές 0,30€.
Ναι, αλλά αυτό έγινε στην Ευρώπη ένα χρόνο μετά και όχι το 2001.Το ίδιο κάναμε κι εμείς με τη μετατροπή, το ίδιο κάνουν στην σειρά.
Άποψη σου. Σεβαστή, αλλά δεν συμφωνώ. Όταν γυρίζεις ένα έργο μιας εποχής, συμβαδίζεις με τηνΔεν είναι λάθη αυτά που αναφέρεις.