iAkis
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιταλία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κούβα
Είναι από τις σειρές που ανεβαίνουν κλιμακωτά. Σκέψου ότι τώρα είσαι στον πρόλογο. Δε θα ξεκολλάς μετά. Πίστεψέ με.
Μέτρα εμένα σ' αυτούς που δεν τους άρεσε.Δεν ξέρω ούτε έναν που να ξεκίνησε το Breaking Bad και να μου είπε πως δεν του άρεσε. Μα ούτε έναν σε αρκετά μεγάλο δείγμα. Οπότε μάλλον θα είναι αυθαδες το σχόλιο μου αλλά έχω δει 5 επεισόδια και λέω να το σταματήσω. Είναι πολύ μεγάλο ρε γαμωτο. Βελτιώνςται μετά, γιατί όλοι μου λένε πως ήδη θα έπρεπε να με είχε παγιδέψει. Ίσως να φταίει πως δεν είμαι και πολύ σε φάση να αραξω σπίτι και να δω σειρά, πάντως δεν με καίει να δω το επόμενο επεισόδιο όπως μου λέγανε!
Μαζί με το Better Call Saul (prequel του Breaking Bad) είναι στο top 5 των σειρών που έχω δει.Δεν ξέρω ούτε έναν που να ξεκίνησε το Breaking Bad και να μου είπε πως δεν του άρεσε. Μα ούτε έναν σε αρκετά μεγάλο δείγμα. Οπότε μάλλον θα είναι αυθαδες το σχόλιο μου αλλά έχω δει 5 επεισόδια και λέω να το σταματήσω. Είναι πολύ μεγάλο ρε γαμωτο. Βελτιώνςται μετά, γιατί όλοι μου λένε πως ήδη θα έπρεπε να με είχε παγιδέψει. Ίσως να φταίει πως δεν είμαι και πολύ σε φάση να αραξω σπίτι και να δω σειρά, πάντως δεν με καίει να δω το επόμενο επεισόδιο όπως μου λέγανε!
+ 1 στους "ξεκίνησα breaking Bad και δε μου άρεσε, το σταμάτησα." (Μερικές ώρες ποστ και ήδη έχεις βρει 2).Δεν ξέρω ούτε έναν που να ξεκίνησε το Breaking Bad και να μου είπε πως δεν του άρεσε. Μα ούτε έναν σε αρκετά μεγάλο δείγμα. Οπότε μάλλον θα είναι αυθαδες το σχόλιο μου αλλά έχω δει 5 επεισόδια και λέω να το σταματήσω. Είναι πολύ μεγάλο ρε γαμωτο. Βελτιώνςται μετά, γιατί όλοι μου λένε πως ήδη θα έπρεπε να με είχε παγιδέψει. Ίσως να φταίει πως δεν είμαι και πολύ σε φάση να αραξω σπίτι και να δω σειρά, πάντως δεν με καίει να δω το επόμενο επεισόδιο όπως μου λέγανε!
Μόλις το τελειώσεις, θα ξεκινήσεις το The Pier ώστε να βγάλεις σωστά συμπεράσματα για τον προφέσορα....Χαχαχαχχα.... Σόρρυ!!! Μόλις το τελειώσω θα επανέλθω, ίσως με διόρθωση... Ίσως και όχι!!
Και εγω ειδα αρκετα επεισοδια αλλά μετά το σταματησα.Δεν ξέρω ούτε έναν που να ξεκίνησε το Breaking Bad και να μου είπε πως δεν του άρεσε. Μα ούτε έναν σε αρκετά μεγάλο δείγμα. Οπότε μάλλον θα είναι αυθαδες το σχόλιο μου αλλά έχω δει 5 επεισόδια και λέω να το σταματήσω. Είναι πολύ μεγάλο ρε γαμωτο. Βελτιώνςται μετά, γιατί όλοι μου λένε πως ήδη θα έπρεπε να με είχε παγιδέψει. Ίσως να φταίει πως δεν είμαι και πολύ σε φάση να αραξω σπίτι και να δω σειρά, πάντως δεν με καίει να δω το επόμενο επεισόδιο όπως μου λέγανε!
Γράφτε καμία κουβέντα είπαμε!! Όχι μόνο τίτλους, μην βαρΓέστε.Succession, σειραρα από HBO, έχει σαρώσει τα βραβεία 3χρ τώρα.
Sir, yes sir...Μόλις το τελειώσεις, θα ξεκινήσεις το The Pier ώστε να βγάλεις σωστά συμπεράσματα για τον προφέσορα....
Succession, σειραρα από HBO, έχει σαρώσει τα βραβεία 3χρ τώρα.
«αφηγείται την ιστορία της οικογένειας ενός μεγιστάνα των media ο οποίος βρίσκεται λίγο πριν το τέλος της καριέρας και της ζωής του και η εκτεταμένη οικογένεια του, ονειρεύεται ήδη την διαδοχή.Γράφτε καμία κουβέντα είπαμε!! Όχι μόνο τίτλους, μην βαρΓέστε.