Καλημέρα. Αυτό ακριβώς είπα κ εγώ.To Mare of Easttown δεν είναι του Νέτφλιξ. ΗΒΟ είναι.
Καλημέρα. Αυτό ακριβώς είπα κ εγώ.To Mare of Easttown δεν είναι του Νέτφλιξ. ΗΒΟ είναι.
Απο το site του Αλφα τα βλέπω 2-3 μαζί μια ωρα περιπου το καθένα .. "live" θες πάνω απο 1 μιση ωρα ενεκα διαφημισεων..Θα του ςδινα μια ευκαιρία αλλά αφού το έβαζαν την ίδια ώρα με το μπατσελορ δε φταίω εγώ...
-Μαρια, εγώ πιστεύω πως σε μια σχέση πρέπει να υπάρχει δούναι και λαβείν
-κάτσε Αλεξη με μπερδεύεις, ποιοι θα μας δουνε δηλαδη;
Ακριβώς.να φανταστώ βασίζεται στην εξαιρετική ταινία του Joe Wright του 2011; Μάλλον
Αυτή την περίοδο μαζί με κανά δυο σειρές ακόμα, παρακολουθώ το Manifest και μπορώ να πω ότι έχει κάποιο ενδιαφέρον. Η ιδέα της σειράς είναι καλή και αφού την άρχισα θέλω να δω μέχρι που θα το πάνε.Είδα το Manifest. Ο πρώτος κύκλος εντελώς μπούρδα, ο δεύτερος για κάποιο λόγο με κέρδισε περισσότερο και τον είδα ευχάριστα, αλλά ο άλλος μου εαυτός ο λίγο πιο ποιοτικός διαμαρτυρήθηκε.
Ο άτιμος ο Ζικ όμως ήταν χάρμα οφθαλμών!
Δε νομίζω να το καταφέρεις, και εγώ κόλλησα πολύ και μια ωραία μέρα είπα ΟΧΙ δεν θέλω άλλο και είδα τα τελευταία λεπτά του τελευταίου επεισόδιου.Αυτή την περίοδο μαζί με κανά δυο σειρές ακόμα, παρακολουθώ το Manifest και μπορώ να πω ότι έχει κάποιο ενδιαφέρον. Η ιδέα της σειράς είναι καλή και αφού την άρχισα θέλω να δω μέχρι που θα το πάνε.
Όσο αφορά την άλλη προσέγγιση του θέματος, που αναφέρθηκες στον Ζικ...δηλαδή ο Τζαρεντ δεν σου άρεσε;;;
Και επειδή έγινε αναφορά στους ηθοποιούς.....να σημειώσω ότι η Μικαελα έχει ωραία μάτια.
Οχι με χαλάει το πολύ μάτσο λουκ, ο ψυχοπονιάρης ο Ζικ είναι πιο πολύ του στυλ μουο Τζαρεντ δεν σου άρεσε;;;
ναι ωραία μάτια και ωραία κοπέλα αλλά είναι κάπως...αμπντάλα χαχαη Μικαελα έχει ωραία μάτια
Ωχ κακό σποιλερ αυτό!! Ήλπιζα να δω να παίζει φάση με τον Μπεν.. κρίμα.. btw κλάσεις ανώτερη η γιατρός από την ξενερωτη την Μικαέλα ..Οχι με χαλάει το πολύ μάτσο λουκ, ο ψυχοπονιάρης ο Ζικ είναι πιο πολύ του στυλ μου
ναι ωραία μάτια και ωραία κοπέλα αλλά είναι κάπως...αμπντάλα χαχα
η γιατρός η μιγάδα είναι πιο θηλυκό αλλά επίσης προτιμάει και η ίδια τα θηλυκά
Τι σποιλερ, από την αρχή σχεδόν μιλάει για ...την πρώην της!σποιλερ