panpan
Member
True Detective Τελείωσα την τρίτη σεζόν. Ξεκίνησε δυνατά αλλά με απογοήτευσε.
Αλλιώς το περίμενα.
Αλλιώς το περίμενα.
Άλλη. Αυτή που λέω είναι δράμα, ότι ντοκιμαντέρ. Δεν ξέρω που το βρίσκεις πλέον, ίσως στο Amazon Prime Video.Βασίζεται στην ατμόσφαιρα της εποχής του Τζακ του αντεροβγάλτη και έχουν φτιάξει ιστορίες με υποθετικούς εγκληματίες και σίριαλ κίλερς γύρω από ένα αστυνομικό τμήμα στο ανατολικό Λονδίνο. Έχει ενδιαφέρον και από δραματικής αλλά και από ιστορικής άποψης, με τις καινοτομίες τις εποχής, όπως φωτογραφικές μηχανές, δακτυλικά αποτυπώματα, αναρχικά κινήματα κτλ.Και ότι έψαχνα ποια θα είναι η επόμενη σειρά που θα ξεκινήσω να δω. Τα σημειώνω και τα δύο!
Το Ripper Street υποθέτω είναι η σειρά ντοκιμαντέρ μιας σεζόν που βρίσκω στο netflix με τον ελληνικό τίτλο ή εννοείτε άλλη ;
Σε ευχαριστώ interted.Θα την αναζητήσω. Από ένα γρήγορο πέρασμα πάντως που έκανα και στο ντοκιμαντέρ την ίδια θεματολογία έχει και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον.Άλλη. Αυτή που λέω είναι δράμα, ότι ντοκιμαντέρ. Δεν ξέρω που το βρίσκεις πλέον, ίσως στο Amazon Prime Video.Βασίζεται στην ατμόσφαιρα της εποχής του Τζακ του αντεροβγάλτη και έχουν φτιάξει ιστορίες με υποθετικούς εγκληματίες και σίριαλ κίλερς γύρω από ένα αστυνομικό τμήμα στο ανατολικό Λονδίνο. Έχει ενδιαφέρον και από δραματικής αλλά και από ιστορικής άποψης, με τις καινοτομίες τις εποχής, όπως φωτογραφικές μηχανές, δακτυλικά αποτυπώματα, αναρχικά κινήματα κτλ.
Σήμερα δεν βγήκε αυτή; Την είχα βάλει στη λίστα ειδοποίησης γιατί μου τράβηξε το ενδιαφέρον το σενάριο με σκοπό να την ξεκινήσω σήμερα. Αξίζει;Ξεκίνησα την καινούργια σειρά του Netflix "The One"
Ξεκίνησα την καινούργια σειρά του Netflix "The One"
Το θέμα μια εταιρεία η οποία σε "ματσάρει" με τεχνολογίες Dna και σου βρίσκει ηλεκτρονικά το απόλυτο ταίρι σου....Αυτό που αδιαμφησβήτητα ταιριάζεις και θα αγαπάς παντοτινά και μπλα μπλα..Ως εδώ καλά και άγια αλλά προκύπτουν και ηθικοκοινωνικά ζητήματα τύπου αν είσαι δεσμευμένος/παντρεμένος και ξέρεις ότι έξω υπάρχει κάτι ανώτερο από αυτό που ίσως έχεις θα το ρίσκαρες;;
Η αρχή έχει ενδιαφέρον, τώρα μπορεί να βγει μεγάλη μπαρούφα θα δούμε στη συνέχεια....
Ήμουν στο τελευταίο επεισόδιο χωρίς να το έχω πάρει χαμπάρι και ξαφνικά τελειώνει κ ανακαλύπτω ότι έχει μείνει μισοτελειωμένη η ιστορία και ξενέρωσα, νόμιζα είχε μόνο 1 σεζόνΣήμερα δεν βγήκε αυτή; Την είχα βάλει στη λίστα ειδοποίησης γιατί μου τράβηξε το ενδιαφέρον το σενάριο με σκοπό να την ξεκινήσω σήμερα. Αξίζει;
Να προσέχεις όμως στον τρίτο κύκλο έχει αμερικανιές με Βιετνάμ , που παραλίγο να το παρατήσω.Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την κακή κριτική στο this is us, τα τελευταία επεισόδια του πρώτου κύκλου και τα πρώτα του δεύτερου με καθήλωσαν, αν συνεχίσει έτσι προβλέπεται σπουδαίο