panpan
Member
Τελείωσα την πρώτη σεζόν.Όλες οι σεζόν για τον λοχία είναι;Homeland πολύ καλή αν και η διπολική πράκτωρ κάποιες στιγμές σε τρέλαινε με το παίξιμό της τόσο που νομίζεις ότι πραγματικά έχει πρόβλημα..
Τελείωσα την πρώτη σεζόν.Όλες οι σεζόν για τον λοχία είναι;Homeland πολύ καλή αν και η διπολική πράκτωρ κάποιες στιγμές σε τρέλαινε με το παίξιμό της τόσο που νομίζεις ότι πραγματικά έχει πρόβλημα..
Ξεκινα τη δευτερη κ μη ζητας να σποϊλαρουμε γιατι δεν ....Τελείωσα την πρώτη σεζόν.Όλες οι σεζόν για τον λοχία είναι;
Όχι.. Οι 3 πρώτες αν θυμάμαι καλά..Τελείωσα την πρώτη σεζόν.Όλες οι σεζόν για τον λοχία είναι;
Όχι. Πολύ καλή σειρά, πολύ λυπήθηκα που τελείωσε μετά από περίπου 10 χρόνια παρέας.Τελείωσα την πρώτη σεζόν.Όλες οι σεζόν για τον λοχία είναι;
Ξέχασα να πω στα αρνητικά της σειράς τους ανουσιους διαλόγους. Μεγάλες συνομιλίες, σχεδόν πάντα ψιθυριστά που έχουν ως στόχο να εξηγήσουν τα κίνητρα του καθενός με μπόλικη αμπελοφιλοσοφια. Πολύ κουραστικές για μένα. Ξαναλέω για μένα η σειρά αξίζει τον κόπο για τα εφέ, για την καθημερινότητα της εποχής, για να δεις πώς ζούσε ο κόσμος (Ο πειρατής, ο αποικιοκράτης, ο σκλάβος, ο έμπορος) την εποχή εκείνη, σε αυτό διαπρέπει.Κοίταξε, είμαι μεγάλος φαν των πειρατικών ταινιών/σειρών, οπότε δεν είμαι τόσο αντικειμενικός. Η πρώτη σαιζόν ήταν κακογυρισμένη/κακό σενάριο/σκηνοθεσία, μέχρι το προτελευταίο της επεισόδιο, όπου απογειώθηκε και έκτοτε γαμούσε. Φοβερή σειρά εν κατακλείδι.
ακριβώς για αυτό και εγώ είδα μόνο 4-5 επεισόδια. Περίμενα πειρατές καράβια μάχες θάλασσα κανόνια νησιά και αντί αυτού είδα πειρατές στην στεριά να κουβεντιάζουν ακατάπαυστα. Μετά το τέταρτο - πέμπτο επεισόδιο δείχνει τους πειρατές στο φυσικό τους περιβάλλον στο καράβι να ταξιδεύουν?Ξέχασα να πω στα αρνητικά της σειράς τους ανουσιους διαλόγους. Μεγάλες συνομιλίες, σχεδόν πάντα ψιθυριστά που έχουν ως στόχο να εξηγήσουν τα κίνητρα του καθενός με μπόλικη αμπελοφιλοσοφια. Πολύ κουραστικές για μένα. .
Nαι έχει πολλές μάχες, ειδικά μετά τη δεύτερη σαιζόν. Ενδιάμεσα πάντως το παρασυζητάνε. Ρε βγάλε τη χατζάρα και κόψτου το κεφάλι που θα συζητήσετε πειρατές άνθρωποι για το μέλλον της ανθρωπότητας και τη ματαιότητα του κοινού σκοπού να ούμε.ακριβώς για αυτό και εγώ είδα μόνο 4-5 επεισόδια. Περίμενα πειρατές καράβια μάχες θάλασσα κανόνια νησιά και αντί αυτού είδα πειρατές στην στεριά να κουβεντιάζουν ακατάπαυστα. Μετά το τέταρτο - πέμπτο επεισόδιο δείχνει τους πειρατές στο φυσικό τους περιβάλλον στο καράβι να ταξιδεύουν?
ε πες κι εσύ δυο λόγια παραπάνω.. Σε τι εποχή εκτυλίσσεται, πόσες σαιζόν, είναι αυτοτελή, τι το κάνει ξεχωριστό;Εγώ πάντως έχω τρέλα με την Ινδία (τους ηθοποιούς της αλλά και τα γεωπολιτικά της και πολλά άλλα) και μ' αρέσουν οι σειρές κατασκοπείας οπότε συνιστώ το The Family Man με την ηθοποιάρα το Manoj Bajpayee που είναι στο Amazon Prime (αλλά κυκλοφορεί και σε torrents). Για να δούμε, θα ψήσω κανέναν;