Polly
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Θιβέτ/ Γουατεμάλα
ναι αυτο θα κανουμε μαλλον ...Εγώ θα έκοβα το Κόλκα, το δήλωσα.
ναι αυτο θα κανουμε μαλλον ...Εγώ θα έκοβα το Κόλκα, το δήλωσα.
Θα φτασουμε Λιμα κα απο εκει θα παρουμε πτηση κατευθειαν για Κουσκο θα μεινουμε 3 μερες και την τεταρτη θα ξεκινησουμε το Inca Trail που ειναι τετραημερο τρεκ ( 40 km) και την τεταρτη μερα φτανεις στο Macchu Picchu. Μεχρι εκει ειναι ολα ηδη κανονισμενα γιατι επρεπε να κλεισουμε απο τωρα τα πασα για το τρεκ οποτε δεν μπορουμε να αλλα. Μετα το προγραμμα ειναι ανοιχτο..λεγαμε να παμε προς Λιμνη Τιτικακα. Δεν ξερω ομως εαν αξιζει να κανουμε την διανυκτερευση σε αυτα τα νησια....Οχι αλλα νομιζω πως μπορεις να περιορισεις το Iquitos σε 3 μερες/2 διανυκτερευσεις. Αν φυγεις πολυ νωρις απο Λιμα φτανεις νωρις, κανεις ενα συντομο τουρ στο Ικιτος (σε συνεννοηση με αυτον που θα αναλαβει να σε παει στο λοτζ) και εξοικονομεις μια μερα. Floatin islands δεν εχω παει.
Οταν λες 4ημερο τρεκ τι ακριβως περιλαμβανει? Οχι οτι προτεινω να μεινετε λιγοτερο απο 3 βραδια στο Κουσκο.
οκ..θα παμε τοτε και στην Τιτικακα.. θελουμε πολυ να το κανουμε το τρεκ..και το εχουμε ηδη κλεισει ετσι και αλλιως..ιδανικα θελαμε και αλλες μερες αλλα δυστυχως ητανε δυσκολο με τις αδειες!Ναι, αρκετές φορές. Εμένα μου αρέσουν, αλλά πολλοί συμφορουμίτες τα βρίσκουν τουριστικά. Όπως και να έχει, το τοπίο και η διαδρομή για εκεί είναι πολύ όμορφα κι έχει και πάρα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στο ενδιάμεσο.
Για τόσο λίγες μέρες, μάλλον θα έβγαζα το Inca Trail και θα πήγαινα σε άλλα μέρη των Άνδεων. Αλλά θέμα γούστου είναι.
ευχαριστω!