ioannisp
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το σκέφτομαι ...
Πέρυσι το καλοκαίρι συναντήθηκα με κάποιον Ταϊλανδό και μου έλεγε λίγο πολύ αυτά που περιγράφεις για τη χώρα του. Μου πρότεινε τη γειτονική Μιανμάρ ως πολύ πιο γνήσιο προορισμό.
Κι εγώ με speedboat πήγα στα Πι-Πι, αλλά για προληπτικούς λόγους και παρόλο που έχω πολύ γερό στομάχι χτύπησα μια δραμαμίνη και το ταξίδι βγήκε άνετα. Συμβουλή μου είναι πως σε τέτοια ταξίδια οι δραμαμίνες είναι απαραίτητες.Επίσης θέλω να σχολιάσω, την μονοήμερη εκδρομή μας στα ΠΙ-ΠΙ, όπου μέσα στο speedboat έζησα την χειρότερη στιγμή της ζωής μου (καμία υπερβολή), χτυπιότανε σαν το διαολεμένο πάνω στην θάλασσα, ζαλίστηκα τόσο πολύ, είχα αρρυθμίες στην καρδιά, εγώ να χάνομαι και ο άντρας μου μαζί με μια νοσοκόμα κινέζα (ο Βούδας να την έχει καλά, όπου και αν βρίσκεται) να προσπαθούν να με συνεφέρουν. Φτάνοντας στην Μάγια (όσο στα χαμένα και να ήμουν), η εικόνα που αντίκρισα ήταν ΚΑΘΗΛΟΤΙΚΗ, σωστό καρτ ποστάλ, πανέμορφη παραλία, αλλά οι φίλοι μας Ταϊλανδοί βρήκαν τον τρόπο για ακόμη μια φορά να μας ξενερώσουν, είχαν αράξει όλα τα speedboats, σε όλο το μήκος της παραλίας, δεν μπορούσαμε να βγάλουμε μια φωτογραφία, αλλά να μην γίνομαι και αχάριστη… μας άφησαν ένα πολύ-πολύ μικρό μέρος για να κολυμπήσουν 200 άτομα (μπορεί και παραπάνω) σαν τα ζωάκια ο ένας πάνω στον άλλον. Άλλη εκδρομή σε άλλο γειτονικό νησί δεν τόλμησα να κάνω, μόνο αν έπεφτα με αλεξίπτωτο και έφευγα με ανεμόσκαλα, για κανένα λόγο δεν έμπαινα ξανά σε speedboat!!!
Εμείς ανήλικη πορνεία δεν παρατηρήσαμε σε κανένα σημείο του ταξιδιού μας, ούτε στη Bangla. Μήπως σε αυτό το σημείο είσαι υπερβολική; Παίζει και αυτό που είπε η dim-kyr καθώς μια ντόπια που γνωρίσαμε και την κάναμε οριακά 17χρονη μας έδειξε ταυτότητα για να μας πείσει ότι ήταν 28!Όταν έπεφτε η νύχτα στη Patong… η χαρά του αρρωστημένου μυαλού ξυπνούσε, σωστός ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΜΟΣ, το να εκπορνεύεται ένα 13χρόνο κοριτσάκι εκεί, είναι πολύ κλισέ, συγκριτικά με την ομοφυλοφιλική παιδεραστία που δεσπόζει, όσο και να μην ήθελα να με ακουμπήσουν αυτές οι εικόνες, δεν το κατάφερα!! (τα περίμενα πιο Light τα πράγματα)
Απιστευτο ποσο κοσμο εχει! Εγω πηγα τον περασμενο Ιουλιο στο Κραμπι και απεφυγα την εκδρομη στα Πιπι γιατι ακουσα οτι γινοταν χαμος. Αν κρινω και απο τα ταχυπλοα που εφευγαν γεματα κοσμο απο την Αο Νανγκ..βαλε και αυτους απο το Πουκετ και ιδου η φωτογραφια που παραθετεις :roll: