21 Απριλίου 2011 #1 Lianos Leonidas Member Μηνύματα 108 Likes 87 Επόμενο Ταξίδι Βουκουρέστι Ταξίδι-Όνειρο Υπερσιβηρικός [FONT=Calibri, Verdana, Helvetica, Arial]Δείτε το[/U] Last edited by a moderator: 6 Οκτωβρίου 2013
22 Απριλίου 2011 #2 battered_suitcase Member Μηνύματα 1.619 Likes 782 Επόμενο Ταξίδι Χονγκ Κονγκ Ταξίδι-Όνειρο Γύρος του κόσμου Μου το στείλαν και μένα και το βρήκα πολύ συγκινητικό! Λίγο ξενέρωσα βέβαια που το έβγαλε εταιρεία διαφημιστική/pr...
Μου το στείλαν και μένα και το βρήκα πολύ συγκινητικό! Λίγο ξενέρωσα βέβαια που το έβγαλε εταιρεία διαφημιστική/pr...
22 Απριλίου 2011 #3 Hyada Member Μηνύματα 59 Likes 51 Επόμενο Ταξίδι Istanbul ξανά Ταξίδι-Όνειρο Όλη η Ευρώπη Συγκινητικό ως προς τον τυφλό άνθρωπο. Κατά τα υπόλοιπα όμως είναι αρκετά καυστικό καθώς δείχνει ότι οι άνθρωποι χρειάζονται ένα παιχνίδι λέξεων, μια επίκληση στο συναίσθημα, κάτι τεχνητό τέλοσπαντων, ώστε να εμφανίσουν δείγματα ευαισθησίας.
Συγκινητικό ως προς τον τυφλό άνθρωπο. Κατά τα υπόλοιπα όμως είναι αρκετά καυστικό καθώς δείχνει ότι οι άνθρωποι χρειάζονται ένα παιχνίδι λέξεων, μια επίκληση στο συναίσθημα, κάτι τεχνητό τέλοσπαντων, ώστε να εμφανίσουν δείγματα ευαισθησίας.
22 Απριλίου 2011 #5 ZephX Member Μηνύματα 401 Likes 198 Επόμενο Ταξίδι ??? Ταξίδι-Όνειρο Azerbaijan/Bhutan Glasgow - Royal Exchange Square
22 Απριλίου 2011 #6 Borealis Member Μηνύματα 3.820 Likes 7.710 Ευχαριστώ, ατμοσφαιρική, δεν της τόχα.
22 Απριλίου 2011 #7 Alexandraaa Member Μηνύματα 260 Likes 34 Ταξίδι-Όνειρο Αργεντινή-Κούβα Πάρα πολύ συγκηνητικό και όμως τόσο αληθινό.. Συγχαρητήρια Λεωνίδα ήταν από τα ποιο όμορφα videakia που έχω δει..
Πάρα πολύ συγκηνητικό και όμως τόσο αληθινό.. Συγχαρητήρια Λεωνίδα ήταν από τα ποιο όμορφα videakia που έχω δει..
22 Απριλίου 2011 #8 ANNA-PANOS Member Μηνύματα 2.024 Likes 2.521 Επόμενο Ταξίδι ........................ Ταξίδι-Όνειρο Τώρα, απλά ένα ταξίδι... Πολυ ωραιο. Για να ξερουμε ποση σημασια εχει ο τροπος που λεμε κατι , οχι μονο το τι λεμε.