Ryanair Ακύρωση δρομολογίων Ryanair τον Οκτώβριο

jimp

Member
Το ξαναγραφω,για να μη γραφει ο καθενας οτι θελει.

Απο θεσνικη εχει ακυρωθει η μια ημερησια πτηση που ειχε απο 15 οκτ και μεχρι τελος του μηνος.

Απο Αθηνα οι δυο καθημερινες γυριζουν σε μια, για το ιδιο διαστημα.

Πιεστε τους να σας δωσουν αυτα που,συμφωνα με οσα "υπογραψατε",δικαιουστε.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Συγνωμη βρε παιδια διαβασα ολο το θεμα κ θελω να ρωτησω το εξης.Δεν ισχυει κατι που ειχε ακουστει οτι η ραιαν θα σταματουσε τη συνεργασια της με τα ελλην. αεροδρομια;

alexandra80

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λιγουρία-Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού-Βολιβία-Άνδεις
Το ξαναγραφω,για να μη γραφει ο καθενας οτι θελει.

Απο θεσνικη εχει ακυρωθει η μια ημερησια πτηση που ειχε απο 15 οκτ και μεχρι τελος του μηνος.

Απο Αθηνα οι δυο καθημερινες γυριζουν σε μια, για το ιδιο διαστημα.

Πιεστε τους να σας δωσουν αυτα που,συμφωνα με οσα "υπογραψατε",δικαιουστε.
καλημέρα. Αυτή είναι η απάντηση που μου έδωσαν και σήμερα που μιλάω :"Marta 11:48 am Ciampino airport will be closed at that time, that is why they have been transferred to Fiumicino."
Τ'ωρα τι να πω...πάντως μου λένε πως δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το σκέλος θεσσαλονίκη - αθήνα,γιατί θεωρείται εγχώρια πτήση.Μπορώ ή να πετάξω από Αθήνα για fiumicino ή από Θεσσαλονίκη για άλλη ιταλική πόλη.Ούτε από Αθήνα θα πετάει για ciampino εκείνο το διάστημα λέει...

αρα το αθηνα ρωμη παραμενει στο παιχνιδι ουτως η αλλως δεν εφυγε κ απο προγραμμα της στη σελιδα.το θεσνικη εφυγε για 2 εβδομαδες!
αρα δεν εχει σχεση το αεροδρομιο τι παπ#%% σου ελεγαν αλεξανδρα μου;:agnes happy:
Kαλημέρα.Και σήμερα τα ίδια μου λεν...θα μεταφερθούν οι πτήσεις στο fiumicino για το διαστημα εκείνο.

Last edited by a moderator:

alexandra80

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λιγουρία-Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού-Βολιβία-Άνδεις
Ωραία τότε γιατί δεν έχει πτήση fumicino Θεσσαλονίκη?
ρωτησα αν θα υπαρξει αργοτερα αλλα μου ειπαν οχι.Ισως δεν μπορουν να εξυπηρετησουν τοσες πτησεις,δεν ξερω...

alexandra80

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λιγουρία-Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού-Βολιβία-Άνδεις

alexandra80

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λιγουρία-Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού-Βολιβία-Άνδεις
Παιδιά,εγώ το τακτοποίησα το πρόβλημά μου.με υπομονή βέβαια 3 ωρών...!Μου άλλαξαν τις πτήσεις και αντί ρώμης,θα πάω Μαδρίτη μέσω Μπολόνιας.Χρειάστηκε βέβαια να ξεκινήσει το ταξίδι μια μέρα πριν,γιατί για Μπολόνια από θεσσαλονίκη δεν πετάει Τρίτες.Αλλά μου άλλαξαν χωρίς κόστος και την πτήση Μπολόνια Μαδρίτη,μια μέρα νωρίτερα για να είναι το πρόγραμμά μου χωρίς καμία αλλαγή...τέλος καλό,όλα καλά!

jimp

Member
Στους ορους που υπεγραψες δεν γραφει πουθενα για διαχωρισμο διεθνων και εγχωριων πτησεων,γραφει πως ειναι υποχρεωση να σας σας παει στον προορισμο σας μεσω αλλων αεροδρομιων απο τα οποια πεταει η εταιρεια.
Η ryanair ειναι δεν ειναι η singapore, οποτε θελει λιγη πιεση και υπομονη παραπανω.

alexandra80

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λιγουρία-Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού-Βολιβία-Άνδεις
Στους ορους που υπεγραψες δεν γραφει πουθενα για διαχωρισμο διεθνων και εγχωριων πτησεων,γραφει πως ειναι υποχρεωση να σας σας παει στον προορισμο σας μεσω αλλων αεροδρομιων απο τα οποια πεταει η εταιρεια.
Η ryanair ειναι δεν ειναι η singapore, οποτε θελει λιγη πιεση και υπομονη παραπανω.
η αλήθεια είναι πως εγώ ήθελα στη μαδρίτη να φτάσω,οπότε δεν με ένοιαζε να πιέσω παραπάνω.Επιπλέον,δεν ήθελα να μπλέξω και με την πτήση για αθήνα,λόγω συμπιεσμένου χρόνου αλλά και του φόβου των καθυστερήσεων και του κινδύνου να χάσω κάποια πτήση.Οχτώ μέρες μπορώ να διαθέσω,κι έτσι με την αλλαγή σε Μπολόνια δεν ξεπερνώ το χρονικό μου περιθώριο. ;)

alexandra80

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λιγουρία-Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού-Βολιβία-Άνδεις
Μήπως γιατί το Fumicino δε έχει τόσο χώρο; Για αυτό το λόγο ακυρώσαν και την μία πτήση από Αθήνα.
κι εγώ αυτό σκέφτομαι.Είναι και πόσες άλλες πτήσεις που θα πρέπει να εξυπηρετήσει με το κλείσιμο του ciampino,από άλλες χώρες.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom