Γεωργία Καρακίτη
New Member
Ok σε ευχαριστώ πολύ και εγώ έκανα το αίτημα την ιδια μερα με το iban του λογαριασμού που πλήρωσα και ειναι πιστωμένα το 120%...εχω κανει την Ιδια Διαδικασια βαζωντας ομως ΙΒΑΝ αλλης ελληνικης τραπεζας (ΟΧΙ αυτης που πληρωσα το ταξιδι αρχικα ) για πτηση που ακυρωθηκε αρχες Ιουνιου στην Αγγλια με την ιδια Εταιρεια.
Παρατηρω οτι τα χρηματα ακομη ειναι πιστωμενα στο λογαριασμο μου με προσαυξηση 120% παρολο που εχει περασει 1,5 μηνας δεν βλεπω κατι αλλο!!!!!
Αν αυτο σε βοηθά η θες περαιτερω πληροφοριες...... δε ξερω....εγω ακομη περιμενω.... μαθαινω για τριμηνο αναμονης παντως!
Εγώ πήρα e-mail με πιστωτικό τιμολόγιο απλά θεώρησα ότι θα μπουν τα λεφτά και δεν θα μου βάλουν το 120% το οποίο δεν επέλεξα...Ότι IBAN και να έβαλες, η επιστροφή θα γίνει στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή, δύο μήνες -χοντρικά- μετά την υποβολή του αιτήματος. Μου κάνει όμως εντύπωση ότι βλέπεις προσαύξηση, μήπως δεν ολοκλήρωσες τη διαδικασία; Αν το έχεις κάνει σωστά, θα έχεις λάβει e-mail με πιστωτικό τιμολόγιο.