paefstra
Member
Το γραφει στο account σου.Ναι, εγω την πατησα... Ποσο καιρο μπορω να αφησω το ποσο στο λογαριασμο μου;;
Το γραφει στο account σου.Ναι, εγω την πατησα... Ποσο καιρο μπορω να αφησω το ποσο στο λογαριασμο μου;;
Συνεχιζεις τη διαδικασια. Εχει ενα ερωτημα μετα, αν δεις με προσοχη, αν θελεις τα χρηματα στον τραπεζικο σου λογαριασμο. Οταν πατησεις εκει, σε οδηγει σε φορμα που περνας το IBAN της τραπεζας.
Ότι IBAN και να έβαλες, η επιστροφή θα γίνει στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή, δύο μήνες -χοντρικά- μετά την υποβολή του αιτήματος. Μου κάνει όμως εντύπωση ότι βλέπεις προσαύξηση, μήπως δεν ολοκλήρωσες τη διαδικασία; Αν το έχεις κάνει σωστά, θα έχεις λάβει e-mail με πιστωτικό τιμολόγιο.εχω κανει την Ιδια Διαδικασια βαζωντας ομως ΙΒΑΝ αλλης ελληνικης τραπεζας (ΟΧΙ αυτης που πληρωσα το ταξιδι αρχικα ) για πτηση που ακυρωθηκε αρχες Ιουνιου στην Αγγλια με την ιδια Εταιρεια.
Παρατηρω οτι τα χρηματα ακομη ειναι πιστωμενα στο λογαριασμο μου με προσαυξηση 120% παρολο που εχει περασει 1,5 μηνας δεν βλεπω κατι αλλο!!!!!
Αν αυτο σε βοηθά η θες περαιτερω πληροφοριες...... δε ξερω....εγω ακομη περιμενω.... μαθαινω για τριμηνο αναμονης παντως!
Σωστα, κι εγω ελαβα αμεσα μειλ με το τιμολογιο.Ότι IBAN και να έβαλες, η επιστροφή θα γίνει στην κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για την πληρωμή, δύο μήνες -χοντρικά- μετά την υποβολή του αιτήματος. Μου κάνει όμως εντύπωση ότι βλέπεις προσαύξηση, μήπως δεν ολοκλήρωσες τη διαδικασία; Αν το έχεις κάνει σωστά, θα έχεις λάβει e-mail με πιστωτικό τιμολόγιο.
Χαχα μια χαρά βλέπεις..εδώ και λίγες μέρες έχει βάλει το δρομολόγιο που ξεκινάει από τον Οκτώβριο με τιμές από 29,99..ελπίζω να μην καταργηθεί το δρομολόγιο μετά και στέλνουν ακυρωτικό σε όλους!Βλέπω καλά;;;;; Αθήνα Αμπου Νταμπι 29.99€;;;