paefstra
Member
Edit: γινεται αλλαγη προορισμου, το βρηκα.
Οπότε κάπου θα πάμε σίγουραEdit: γινεται αλλαγη προορισμου, το βρηκα.
View attachment 378306
1) Αλλαγή μόνο από το τηλέφωνοΗ αλλαγή προορισμού μπορείς να την κάνεις μόνος σου μέσω του app η του σάιτ η πρέπει να πάρεις στο τηλεφωνικό κέντρο? Επίσης κάπου διάβασα ότι για κάθε αλλαγή από το τηλεφωνικό κέντρο υπάρχει χρεώσει 20€/ανά εισητηρίο, ξέρετε αν ισχύει όντως αυτό?
Επίσης για ακύρωση σου επιστρέφουν όλο το ποσό η υπάρχουν κρατήσεις? Μιλάω για comfort flex εισητηρίο
Περίπου. Είχα βγάλει 2 εισιτήρια μαζί για την ίδια πτήση και για κάποιο λόγο μου είχαν εκδώσει 2 vouchers. Ζητάω επιστροφή στο 1ο και μου επιστρέφουν κανονικά τα χρήματα. Πάω να ζητήσω επιστροφή και στο 2ο και μου το δείχνει εξοφλημένο!!!Ζητάω επιστροφή χρημάτων και μου λέει ότι το υπόλοιπό μου είναι 0 ευρώ, ενώ δεν έχω χρησιμοποιήσει καθόλου το κουπόνι μου. Έχει συμβεί αυτό και σε κάποιον άλλο;
Δοκίμασε ξανά. Εμένα δέχτηκαν την αίτηση (χθες) και περιμένω να μου επιστρέψουν τα χρήματα.Περίπου. Είχα βγάλει 2 εισιτήρια μαζί για την ίδια πτήση και για κάποιο λόγο μου είχαν εκδώσει 2 vouchers. Ζητάω επιστροφή στο 1ο και μου επιστρέφουν κανονικά τα χρήματα. Πάω να ζητήσω επιστροφή και στο 2ο και μου το δείχνει εξοφλημένο!!!
Επικοινώνησα μεσω της φόρμας στο site (μου ήρθε αυτοματοποιημένο email), μετά τηλεφωνικά (μου είπαν να συμπληρώσω τη φόρμα), ξανασυμπλήρωσα τη φόρμα (πάλι αυτοματοποιημένο email), έστειλα στο facebook (μου είπαν να ξαναδοκιμάσω σε 10 μέρες), ξαναέστειλα στο facebook (μου είπαν να ξαναδοκιμάσω σε 10-15 μέρες).
Αποτέλεσμα 1 μήνα μετά και δεν έχω ούτε voucher ούτε χρήματα. Αν έχει κάποιος καμια ιδέα ευπρόσδεκτη
Τηλεφωνικά την κάνεις και δεν περιμένεις με τις ώρες... Εγω προσωπικά για ερώτηση που ήθελα προχθές σε 5 λεπτά μίλησα.Να ρωτήσω όποιον ξέρει. Πως μπορείς να κάνεις αλλαγή προορισμού σε economy flex εισιτήρια της aegean? Είναι απλή διαδικασία που την κάνεις μόνος σου ή πρέπει να περιμένεις με τις ώρες στο τηλεφωνικό κέντρο? Κι επίσης αν αλλάξει μια φορά ο προορισμός, μπορεί να ξαναλλάξει??
Kαι αλλάζεις προoρισμό χωρίς κανένα κόστος σα να κάνεις αλλαγή ημερομηνιών (αν είναι ίδιο κόστος το εισιτηριο λέμε πάντα) ; ή πληρώνεις το 20αρικο της εξυπηρέτησης;Τηλεφωνικά την κάνεις και δεν περιμένεις με τις ώρες... Εγω προσωπικά για ερώτηση που ήθελα προχθές σε 5 λεπτά μίλησα.
Απο τι ξέρω είναι 20€ η αλλαγή ανά άτομο (πήγαινε-έλα) συν την διαφορά ναύλου.Kαι αλλάζεις προoρισμό χωρίς κανένα κόστος σα να κάνεις αλλαγή ημερομηνιών (αν είναι ίδιο κόστος το εισιτηριο λέμε πάντα) ; ή πληρώνεις το 20αρικο της εξυπηρέτησης;
3. Η διαδικασία αλλαγής κράτησης μπορεί να ολοκληρωθεί μέσω της ενότητας «Η Κράτησή μου» μέσα από όλα τα ψηφιακά κανάλια της AEGEAN. Ωστόσο οι ακόλουθες διαδικασίες μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσω του Τηλεφωνικού Κέντρου*:Να ρωτήσω όποιον ξέρει. Πως μπορείς να κάνεις αλλαγή προορισμού σε economy flex εισιτήρια της aegean? Είναι απλή διαδικασία που την κάνεις μόνος σου ή πρέπει να περιμένεις με τις ώρες στο τηλεφωνικό κέντρο? Κι επίσης αν αλλάξει μια φορά ο προορισμός, μπορεί να ξαναλλάξει??