σαν τι προβλημα δηλ?ουδεποτε ειχα θηκη.πρόβλημα δημιουργείται όταν δεν έχει το λάπτοπ στην θήκη του, αλλά μέσα στην χειραποσκευή ή στην βαλίτσα σου.
δεν ξέρω, κάποια στιγμή που μιλούσα με την υπεύθυνη της Aegean, μου είπε ότι το λάπτοπ απαγορεύεται να είναι στην βαλίτσα και να μπει στις αποσκευές του αεροσκάφους, αλλά πρέπει να είναι με την θήκη του πάνω στο αεροπλάνο. Το γιατί δεν το ρώτησα.σαν τι προβλημα δηλ?ουδεποτε ειχα θηκη.
Στη βαλίτσα που δίνουμε όντως απαγορεύεται! Πρέπει να το πάρουμε μαζί μας στο αεροπλάνο για να του κάνουν έλεγχο...Τώρα το που θα το έχει ο καθένας είναι δικό του θέμα, ή σε τσάντα laptop ή μέσα στη χειραποσκευή.δεν ξέρω, κάποια στιγμή που μιλούσα με την υπεύθυνη της Aegean, μου είπε ότι το λάπτοπ απαγορεύεται να είναι στην βαλίτσα και να μπει στις αποσκευές του αεροσκάφους, αλλά πρέπει να είναι με την θήκη του πάνω στο αεροπλάνο. Το γιατί δεν το ρώτησα.
αλλο να μη σε αποζημιώσει η εταιρεια σε περιπτωση βλαβης, απωλειας και άλλο να απαγορευεται.Στη βαλίτσα που δίνουμε όντως απαγορεύεται!
http://el.aegeanair.com/hrisimes-pl...uon/epitrepomena-oria-aposkeuonheiraposkeuon/θελω να κλεισω αεροπορικα εισητηρια με την Aegean το εισητηριο που με συμφαιρει ειναι χωρις αποσκευες.το ερωτημα ειναι η χειραποσκευη επιτρεπεται η θεωρειτε αποσκευη?